FOTÓPÁLYÁZAT - Még várjuk a nevezéseket!

Forrás: turizmus.com

 2017. június 07. 10:09

E hét végéig, egészen június 11-ig várjuk a nevezéseket a Négy keréken, szép helyeken szlogennel futó, a Hertz Internationallel közösen indított fotópályázatra! Idén autóban, autóról, különleges helyszíneken készített fotókat várunk. Fotózzatok, érdemes! Hogy miért?

A legtöbb lájkot begyűjtő fotó készítője 250 dollár értékű (hazai vagy nemzetközi) autóbérlési vouchert kap a HERTZ International felajánlásában.

Dinea Ivett Szabina felvétele

A fotóra nyomott lájk akkor lesz érvényes, ha a turizmus.com Facebook oldalát is kedveled. Ha pedig a pályázat fotóalbumát megosztod, akár te is lehetsz a 10.000 forint értékű üzemanyag utalvány nyertese!

Érdemes követni minket az Instagramon is, ahol minden hétfőn nyertest hirdetünk az előző hét fotóiból. A hét fotójának készítője Turizmus Panoráma csomagot kap.

Egy jó tanács: bátran használjatok filtereket!

S ha mindez még nem lenne elég motiváló, idén az utaztatásban dolgozók egy APPLE iPad Air 2-ért is ringbe szállhatnak, ha május 10. és június 7. között legalább kettő Hertz autót foglalnak legkésőbb június 15-i teljesüléssel.

Az iPpadért való játékban a részvételre a fajkus@globair.cz email címen lehet jelentkezni június 16-ig. Ide várjuk a jelentkező nevét, az utazási iroda nevét, az utazási iroda levelezési címét, email címet, foglalási számokat (min. 2). Az email tárgya az alábbi legyen: Hertz-Panoráma iPad contest.

Technikai paraméterek: a fotó formátuma jpg vagy png, minimum 1920 pixel széles legyen a hosszabbik oldala és lehetőség szerint fekvő a tájolása. A fájl maximum 5 MB méretű legyen.

A fotókat a fotopalyazat@turizmus.com email címre várjuk. Jelentkezőkként csak egy fotót tudunk elfogadni.

A fotókat június 11–ig várjuk, fotók folyamatosan kerülnek fel oldalainkra.

A nyertest június 22-én hirdetjük ki!

Játssz velünk, autózz, kattints, kövess, lájkolj és ossz!