Télen is lehet repülni Máltára és Ciprusra Debrecenből

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 07. 12:22

A Wiz Air tavasszal indított Debrecen–Lárnaka és Debrecen–Málta járatait a korábbi tervekkel ellentétben a téli szezonban is megtartják.

A tervek szerint a ciprusi Lárnakára és a spanyolországi Palma de Mallorcára, valamint a máltai Vallettára október végéig közlekedett volna Debrecenből a diszkont-légitársaság. A járatokat a késő őszi és téli hónapokra leállította volna, majd 2020 tavaszán repült volna újra. Most azonban

a Wizz Air rendszerében a máltai és a ciprusi járatra novemberre, decemberre, januárra, februárra és márciusra is lehet foglalni.

Debrecenből október végétől 2020 tavaszáig hetente egyszer repülhetünk majd Ciprusra és Máltára is, karácsony és szilveszter időszakában heti két járat lesz. A debreceni repülőtéren úgy számolnak, idén ez plusz 2000-2500 utast hoz majd a légikikötő számára.

Népszerűnek bizonyultak a Wizz Air új debreceni járatai

Fotó: Wikipedia

A Wizz Air a dehir.hu megkeresésére közölte, hogy folyamatosan követik a járatok teljesítményét és népszerűségét, ezért döntöttek úgy, hogy a népszerű turistadesztinációnak számító Debrecen–Lárnaka és Debrecen–Málta járatokat a téli szezonban is megtartják.

„Az egyes úti célok teljesítményére vonatkozó konkrét adatok bizalmas üzleti információnak számítanak, ám az eddigi tapasztalatok alapján igen népszerűek a Wizz Air új debreceni járatai” – tették hozzá.