Nem csak a húszéveseké a világ: ünnepel az idén 20 éves Fehérvár Travel

Forrás: turizmus.com

 2016. február 21. 20:16

A Fehérvár Travel megalakulása óta a kulturális körutazások magas szinten való szervezésére és lebonyolítására koncentrál, ez tükröződik a minap megjelent legújabb (nyári) katalógusában is.

A most megjelent katalógus ismét gyarapodó tartalommal, 156 oldalon csábítja az utazni vágyókat 124-féle programajánlattal – összesen 526 időpontban – mind az öt kontinensen.

A tavalyi katalógus valamennyi programja megtalálható a kiadványban, és szokás szerint idén is tartogat újdonságokat utasai számára az iroda – délnyugat-franciaországi és izlandi desztinációkkal.

Néhány érdekesség:

A Fehérvár Travelnél 2003 tavasza óta egyszer sem fordult elő, hogy egy meghirdetett utazást visszamondtak volna azért, mert nem jött össze a minimális utaslétszám. Azóta már több mint 5500 csoport érkezett haza sikeresen.

A Fehérvár Travel idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Ez alkalomból több témában hirdetnek pályázatot a törzsutasok körében. Jelentős nyereményekkel – összesen 1.200.000 Ft értékben – díjazzák azokat, akik a legtöbbször utaztak a Fehérvár Travellel, ill. akik az utazási élményeikből a legjobb történeteket küldik be. Továbbá 20%-os egyszeri kedvezmény (egy szabadon választott utazás részvételi díjából) illeti meg azokat, akik már legalább 20-szor utaztak a cég szervezésében. Tervben van még egy fotókönyv kiadása is az utasok által az évek során beküldött legszebb felvételekből és egy könyv az idegenvezetők sztorijaiból.

„3 nap alatt a Föld körül a Fehérvár Travellel"

Egy fesztivál hangulatú háromnapos rendezvénnyel is kíván kedveskedni utasainak és az érdeklődőknek az iroda a székesfehérvári Városház téren még a forró nyár beköszönte előtt. Az esemény ízelítőt nyújtana a kontinensek népeinek zenéiből, táncaiból, gasztronómiai specialitásaiból, és a gyerekek sem unatkoznának majd: interaktív játszóházak várnák őket a világ népeinek játékaival és meséivel. Kiegészítő programként kiállítás az utasok fotóiból, valamint a Fehérvár Travel idegenvezetőinek diavetítéses előadásai tehetik teljessé a rendezvényt.

2016 tavaszán újabb vadonatúj luxusautóbusszal bővül a Fehérvár Travel flottája, ismét egy holland VDL-FUTURA FHD2 típusúval (2012-ben ezt a típust választották Európában az év autóbuszának).

Az utóbbi évek tapasztalatai alapján az egy hónapig tartó előfoglalási időszakban a katalógus árualapjának kb. kétharmada értékesítésre kerül, ilyenkor naponta sok száz foglalás érkezik, ezért csúszások előfordulhatnak a megrendelések visszaigazolásában. A Fehérvár Travel munkatársai ezúton is kérik az utazásközvetítő irodák és az utasok megértését. (x)