Nem tartja magát felelősnek a Green Holidays

Forrás: turizmus.com

 2017. július 03. 19:50

Az utasok elnézését és megértését kéri a Green Holidays. A társaság közleményt tett ki oldalára, melyben török partnerét teszi felelőssé a kialakult helyzet miatt.

A Green Holidays Kft. közleménye:

„2017. július 02-án a törökországi események kialakulásáért a Green Holidays Kft. nem felelős, az Akdem Turizm a hétvégén érkező utasainkat visszaigazolta, ennek ellenére a megrendelt szolgáltatásokat nem biztosította, holott azok ránk eső része előre ki lett fizetve. Irodánkat írásban nem tájékoztatta, szerződést nem bontott, cégünk a vasárnapi gép érkezése után értesült a kialakult helyzetről.

Cégünk megtette a feljelentést az illetékes hatóságoknál. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a tulajdonos abszolút jóhiszeműen járt el és ezért vállalja a felelősséget. Azért, hogy a török partner az utasainkat ilyen helyzetbe hozta, nem minket terhel a felelősség.

A Green Holidays Kft. a tegnapi napon felvette a kapcsolatot a konzulátussal és az Uniqa biztosítóval, bejelentését megtette a Budapest Főváros Kormányhivatalánál.

A Green Holidays Kft. és az UNIQA Biztosító Zrt. közösen szervezik a kinn lévő utasok elszállásolását és hazautazását.

Azok az utasok, akik még nem utaztak el, közvetlenül az UNIQA Biztosító Zrt.-hez fordulhatnak, az alábbi elérhetőségen: info@uniqa.hu

A Green Holidays Kft.-nek a külföldre történő utazásszervezői kezesi biztosítása 500.000.000 Ft/káresemény kártérítési összegre áll fenn.

Budapest, 2017. július 03.

Green Holidays Kft.”