Németországban is együttműködik a Thomas Cook és az Expedia

Forrás: fvw.com

 2019. január 07. 09:57

A németországi Thomas Cook az idei évtől 20 ezerrel növelte a foglalható szállodák számát, miután több szállásfoglaló portállal, köztük az Expediával is megállapodást kötött.

Utóbbi szerződés értelmében 1500 új hotel vált foglalhatóvá a Thomas Cook utasai számára - írja az fvw.com.

A németországi tour-operátorhoz tartozó három márka: Neckermann Reisen, Thomas Cook Signature és Öger Tours az idei évtől több mint 3000 új szállodát ajánl Spanyolországban, 1500-at Olaszországban, 1000-et Görögországban, illetve Németországban. Az Öger Tours-on keresztül további ezer hotel foglalható Törökországban, Marokkóban, Tunéziában és Egyiptomban. A hotelkínálat egy része olyan városokban található, mint Hamburg, Berlin, München, Köln, London, Madrid, Lisszabon és Athén.

A szállodai portfolió bővítését az tette lehetővé, hogy számos szálláshelyfoglaló oldallal kötött megállapodást a tour-operátor. Az új kínálatból 1500 hotel az Expediától került átvételre, miután a városlátogatásokra és szállásfoglalásra vonatkozóan stratégiai együttműködési megállapodást kötött a két csoport.

Az együttműködés tavaly júliusban kezdődött Nagy-Britanniában, majd kiterjedt Észak- és Nyugat-Európára, most pedig Németországban is életbe lépett kísérleti jelleggel.

A megállapodás értelmében ugyanakkor a Thomas Cook Németország üdülési ajánlatai is elérhetővé váltak az Expedia disztribúciós csatornáin.