Networking és golfkóstoló a Neckermann-nal

Szerző: Vajk Brigitta

Forrás: turizmus.com

 2019. május 18. 16:10

Május 16-án a Budapest Highland Golf Club & Academy volt az otthona a Neckermann-csapat partnerpartijának, amelyen a networkingen túl jócskán válogathattak a meghívottak a különféle programokból a tesztvezetéstől a golfozásig.

A golfrendezvény két síkon zajlott, hiszen a golf aktív szerelmeseinek versenyt hirdetett meg a club, míg a szemlélődő és a golffal inkább csak barátkozó turisztikai szakembereknek módjuk nyílt arra, hogy a kezdő fogásokat megismerhessék a parti részét képező golfoktatáson.

A rendezvénynek a Budapest Highland Golf Club & Academy adott otthont

Fotó: turizmus.com

Szerencsére az időjárás is a tour operator mellé állt, a részben szabadtéri eseményt a több hete megszokott esőzés helyett néhol tiszta égbolt és kis napsütés kísérte végig. Az estébe nyúló rendezvényen a szakmai beszélgetéseken és a golfon kívül a meghívottaknak módjuk volt egyéb izgalmakra is, így például a Mercedes Hovány jóvoltából két CLS Coupé hívogatta tesztvezetésre a márka híveit (természetesen folyamatos volt az érdeklődés).

Folyik a szakma golfoktatása

Fotó: turizmus.com

Egészségsarokkal vonult ki a Metlife, és vérnyomást, véroxigén-százalékot, valamint EKG-t mért. De az ínyencségek sem maradhattak el a rendezvényről: szép borokról a VINOX gondoskodott, a zöld dió felhasználási módozatait és párosítását különféle ízekkel (például kecskesajttal) a Diófaktúra munkatársai mutatták be, ők céges ajándékcsomagokat is összeállítanak különleges termékeikből.

Az MSC-s pultnál a tour operator kedvezményes hajóútjairól is tájékoztattak

Fotó: turizmus.com

A hangulatos esemény svédasztalos vacsorával és tombolával zárult. Olyan ízletes fogások közül válogathattak a vendégek többek közt, mint a kacsahúsleves üvegtésztával és pak choy-jal, a kókuszos erdei gyümölcsleves mézeskaláccsal; a kardhalfilé füstölt paradicsommal és chorizóval, vagy a süldőkaraj konyakos zöldborsmártással. Desszertnek áfonyás sajttortát, fehér csokis, bazsalikomos meggyes rétest és francia csokoládétortát tálaltak feketeribizlivel és levendulával.

A desszertek közt tarolt az áfonyás sajttorta

Fotó: turizmus.com

A rendezvény támogatója a tour operator partnere, az MSC Cruises volt. A hajótársaság számos útját most hatalmas kedvezménnyel kínálja a Neckermann: a Földközi-tenger legszebb városai, a karibi szigetvilág érintetlen partjai, a Perzsa-öböl egyedi kultúrája most mind elérhető közelségbe kerülnek.