Nevet váltott a Taxify

Forrás: turizmus.com

 2019. március 07. 10:28

A váltás célja, hogy összhangba kerüljön a márka és a vállalat közlekedéssel kapcsolatos átfogó víziója, hiszen a Bolt már motoros és e-rolleres utazásmegosztással is foglalkozik.

A névváltás részleges arculatváltással is együtt jár, így a cég bemutatta új logóját is. „A Taxify-t öt éve azzal a küldetéssel indítottuk el, hogy kényelmesebbé és megfizethetőbbé tegyük a városi közlekedést. Menet közben kinőttük a felépített márkánkat, hiszen tevékenységünk már a márkanevünkön is kezdett túlmutatni. Célunk, hogy egyre több megoldást kínáljunk a közlekedés egyre szélesebb körű problémáira. Bolt márkanevünket a gyors, fennakadásmentes közlekedéssel szeretnénk azonosítani. Olyannal, amilyennek a városi közlekedésnek lennie kell, amilyet az utazók elvárnak, akár személygépkocsit, rollert vagy tömegközlekedést használnak. Továbbá ezzel a márkanévvel szeretnénk kifejezni abbéli hitünket és meggyőződésünket, hogy a közlekedés jövője az elektromos meghajtás” – mondta Markus Villig vezérigazgató és társalapító.

Új név és új logó

Fotó: turizmus.com

Az új márkanevet fokozatosan vezetik be a Bolt globális piacain az elkövetkező hetekben. Magyarországon áprilistól jelennek meg Budapest és Debrecen útjain a Bolt feliratú taxik. A változással kapcsolatban a felhasználóknak nincs teendőjük, mivel az alkalmazás automatikusan frissül majd okostelefonjukon.

Kapcsolódó cikkek