Nonstop légi járat indul São Paulo és Párizs között

Forrás: turizmus.com

 2023. február 27. 11:51

Az Azul Brazilian Airlines megerősítette, hogy április 26-tól heti hat járat üzemeltetését kezdik meg a São Paulo Viracopos-Campinas Nemzetközi Repülőtér és Párizs-Orly útvonalon.

A két város között a légitársaság új, 334 személyes Airbus 350-900-as repülőgépe fog közlekedni. A járatok kedd kivételével naponta indulnak Campinasból 23 órakor és másnap 11:30-kor érkeznek Párizs-Orly repülőtérre. Szerda kivételével visszafelé a gépek 22:15-kor indulnak és 04:45-kor érkeznek Campinasba. Az új járat heti több mint 4000 ülőhelyet kínál a két város között – tájékoztatta lapunkat Sárdi Rezső, a brazíliai HAVAS Creative Tours DMC magyarországi képviselője.

Az Azul Brazilian Airlines nonstop járatot indít São Paulo és Párizs között

Fotó: 123rf.com

 

A Viracopos-Campinas Nemzetközi Repülőtér São Paulótól 100 km-re északra fekszik, szemben a São Paulo-Guarulhos nemzetközi repülőtérrel, amely a várostól kevesebb mint 30 km-re található. Guarulhosról az Air France és a LATAM légitársaságok üzemeltetnek  menetrendszerű járatokat Párizs-Charles de Gaulle repülőterére.

Az Azul Brazilian Airlines egyik legfontosabb csomópontja Campinas, így sok desztinációra reptérváltás nélkül el lehet jutni. Az Azul emellett ingyenes buszjáratokat is kínál, amelyek összekötik São Paulo központi részeit, valamint São Paulo-Congonhas repteret a campinasi repülőtérrel.

Az Azul és az Azul Conecta 161 célállomásra repül Brazílián belül, nemzetközi járatai pedig Portugáliába, az USA-ba, Uruguayba és hamarosan már Franciaországba is fognak közlekedni.