Növeli tengerentúli járatai számát az Air France

Forrás: turizmus.com

 2021. január 13. 14:36

Az Air France bejelentette, hogy a nyáron jelentősen növeli egyes francia tengerentúli területekre - karibi térség, Francia Guyana és Réunion - közlekedő járatai számát.

A 2020 decemberében indított Párizs-CDG és Franciaország karibi területei - Martinique és Gudeloupe - közötti járatok száma 2021 nyarán heti 7-re emelkedik mindkét szigetre vonatkozóan - tájékoztatott a légitársaság.

A 2021-es nyári menetrend közvetlen járatokkal:

Guadeloupe / Pointe-à-Pitre

heti 18 járat

heti 11 járat Párizs-Orly reptérről

heti 7 járat Párizs-CDG reptérről

Martinique / Fort-de-France

heti 14 járat

heti 7 járat Paris-Orly reptérről

heti 7 járat Párizs-CDG reptérről

Francia Guyana / Cayenne

heti 10 járat

heti 7 járat Paris-Orly reptérről

heti 3 járat Párizs-CDG reptérről minden szerdán, pénteken és vasárnap (2021. április 2-től kezdődően)

Álomszép tengerpart Guadeloupe szigetén

Fotó: Air France

Saint-Denis de La Réunion

heti 14 oda-vissza közlekedő járat

heti 7 járat Párizs-Orly reptérről

heti 7 járat Párizs-CDG reptérről (2021. április 6-tól kezdődően)

A járatokat Business, Premium Economy és Economy kabinokkal felszerelt Boeing 777-200 és 777-300 gépek fogják kiszolgálni.

A jegyek az összes Air France értékesítési csatornán foglalhatók, és a jegyárra való tekintet nélkül, költségmentesen módosíthatók 2021. szeptember 20-ig.

A légitársaság azt ajánlja utasainak, hogy repülés előtt minden esetben tájékozódjanak az érvényben lévő utazási korlátozásokat és szabályokat illetően.

Azt is érdemes tudni, hogy a Franciaország tengerentúli területeire csak negatív koronavírus-teszteredménnyel lehet utazni.

Az Air France továbbra is érvényben tartja fokozott egészségügyi és biztonsági intézkedéseit. Felszállás előtti testhőmérséklet-ellenőrzéssel, fokozott takarítással és fertőtlenítéssel, valamint az egész utazás alatt kötelező maszkviseléssel óvják az utasok és a személyzet egészségét.