Növelte az OTA-kon keresztüli eladásait a Deutsche Bahn az Amadeusnak köszönhetően

Forrás: turizmus.com

 2015. június 23. 14:19

A Deutsche Bahn (DB) a napokban újabb három évre megújította szerződését az Amadeus-szal, hogy növelje online disztribúcióját és jobban elérje potenciális utazóit Európa-szerte.

Az új megállapodással az Online Travel Agentek jobban ki tudják szolgálni a leisure utazókat világszerte, azáltal, hogy teljes hozzáférést biztosítanak a DB minden útvonalához és valamennyi járatához az Amadeus Rail Web Services segítségével.

Ráadásul a corporate és a hagyományos utazási irodáknak is hozzáférésük lesz az Amadeus Rail Display és az Amadeus eTravel Managementen keresztül.

Manapság óriási versennyel kell szembenézniük a vasúttársaságoknak, hatalmas a verseny a személyszállítási piacon. Az online csatornáknak köszönhetően az utasoknak minden korábbinál több lehetőségük nyílik a legkülönbözőbb utazási módok megismerésére és kiválasztására.

Az Amadeus vasúti platformja az OTA-k számára hatékony megoldást kínál, egyszerű és sztenderdizált felhasználói felülettel. A Németországban vagy a szomszédos országokban DB-vel utazók pedig egyszerűen összehasonlíthatják a DB árait és kiválaszthatják a nekik legmegfelelőbb járatokat.