Nulladik óra az Amadeusnál

Forrás: turizmus.com

 2017. április 26. 22:41

Szerdán reggel, "Nulladik órában" mintegy 20 utazási irodás szakember partnerének és a turisztikai szaksajtó munkatársainak mutatta be az idén 30 éves Amadeus magyarországi irodája az Amadeus Content Inn, Amadeus Content Rail és Amadeus Content Bus platformokat.

Az eseményt a magyar iroda vezetője, Szula Márk nyitotta meg köszöntve a vendégeket és felvezette a reggeli prezentáció témáit, utalva tapasztalataikra, miszerint átlagban 20% -al nőttek az Amadeus rendszerein belül a szállás foglalások, az idei év eddigi időszakában az elmúlt évhez képest és már a múlt év is erősödést mutatott az azt megelőzőhöz képest.

Ugyanakkor hangsúlyozta a vonatozás, mint utazási forma erősödését és előnyeit, átadva ezzel a szót ukrán kollégájának, aki szintén megerősítette a vonatok térnyerését. Hiszen bizonyos távolságokon belül versenyképes időben a repüléssel, megemlítve, hogy a pályaudvarok többnyire a városon belül helyezkednek el és nem kell órákkal előbb kiérni az induláshoz, nincs súlykorlát és sorolhatnánk még az előnyöket.

Az Ukrajnában fejlesztett immár 35 piacon (Közép -, Kelet - és Dél - Európában / CESE ) elérhető megoldások, regionális értékesítési munkatársa, Ivan Makarchuk érkezett Budapestre és magyarázta el rendszerek előnyeit az egybegyűlteknek.

Kiemelve "3x EGY" előnyét a platformoknak. Egy megállapodás, EGY pénznem (mely az euro) legyen szó bármely országról vagy valutáról és egy ügyfélközpont, amellyel az Amadeus utazási irodás partnereinek foglalkozni, használni kell, ahhoz, hogy hozzáférjenek a közel 400 ezer hotel foglalásához, a Content Inn vagy 25 nemzetközi vasút társaság jegyeihez a Content Rail platformjain keresztül.

Content Rail platform egy egyedülálló és hiányzó eszköz lehet az irodások kezében és idén május 10. -től már hitelkártyával is lehet fizetni a rendszerben, mellyel nélkülözni lehet az eddigi jegyenként fizetendő kauciót és csakúgy mint a repülőjegyeknél a foglalás napján estig lemondhatók.

Hangsúlyozta még az év 365 napján 24/7 órában elérhető ügyfélközpontot, valamint, hogy itt egy oldalon tudja összehasonlítani a rendszer a az árakat - legyen az fapados légitársaság, vonat vagy busztársaság adott desztinációba és ha megvan a kiválasztott szolgáltató innen lehet is küldeni az ajánlatot.