Nyaralj, dolgozz Tajvanon

Forrás: turizmus.com

 2015. január 27. 18:05

A China Airlines magyarországi GSA-je arról tájékoztatott, hogy a magyar és tajvani kormány megállapodása alapján első alkalommal 100 fő 18 és 35 év közötti magyar fiatal utazhat egyéves tartózkodói vízummal Tajvanra.

A „Working Holiday" megállapodás hatályba lépett így a kiutazni szándékozók már igényelhetik a vízumot. A vízumkérőlap letölthető a  https://visawebapp.boca.gov.tw honlapról. Részletes tájékoztatás feltételek, szükséges dokumentumok, kérelmezői eljárás, vízum ügyintézés részleti megtalálhatók  http://www.taiwanembassy.org honlapon.

A tajvani China Airlines (CI) magyarországi képviselete nagyon kedvezményes árú, és feltételű repülőjegyeket kínál a Working Holiday keretén belül kiutazó fiataloknak. Ilyen például az egyéves érvényességű repülőjegy jegy, amelynél a visszaút korlátlanul ingyenesen változtatható egy éven belül, az utazók 30 kilogrammot vihetnek magukkal. Kedvezményes az utas és betegség biztosítás és egyéb előnyök is szerepelnek a kínálatban. (China Airlines GSA 1065 Budapest, Nagymező utca 47. di@t-online.hu ;  tel: (1)3022484.