Nyereményekkel teszi vonzóvá a repülőgépek középső üléseit a Virgin Australia

Forrás: turizmus.com

 2022. november 02. 16:01

A Virgin Australia légitársaság nagy értékű nyereményeket sorsol ki a középső üléseken ülő utasai között, hogy vonzóbbá tegye a kevésbé kedvelt üléstípust.

A repülőgépeken a középső ülést szeretik a legkevésbé az utasok, hiszen míg az ablak melletti ülésről zavartalanul bámulhatjuk a felhőket, a folyosó melletti ülésről pedig anélkül tudunk kimenni a mosdóba, hogy át kellene bukdácsolni az utastársakon, addig a középső ülésnek semmi ilyen előnye nincsen. A Virgin Australia légitársaság most vonzóbbá szeretné tenni az általában kevésbé értékesnek tartott ülőhelyet – méghozzá egy szokatlan akcióval.

Azok az utasok, akik önként középre kérik a jegyüket (vagy csak véletlenül kerülnek oda), újabban sorsoláson vehetnek részt, a díjak összértéke pedig 230 ezer ausztrál dollár, azaz mintegy 149 ezer euró – írja az RND. Az akció 2023. április 23-ig tart.

A repülőgépen utazók általában nem választják szívesen a középső ülést

Fotó: 123rf.com

Hetente más-más díjat sorsolnak ki, így például nyerni lehet karibi hajóutat, utazást az ausztrál labdarúgó-bajnokság döntőjére, helikopteres bártúrát, vagy két éjszaka szállodai tartózkodást az ausztráliai Carnsban repülőjeggyel és bungee jumpinggal.

A résztvevőknek nemcsak a középső sorban kell ülniük, más feltételek is vannak: legalább 18 éves életkor és tagság a légitársaság törzsutasprogramjában. Jelentkezni a légitársaság applikációján keresztül lehet a sorsolásra, és a jelentkezést a tervezett indulás előtti 48 órán belül le kell zárni.