Nyereményért bíztatja szelfizésre utasait a Budapest Airport

Forrás: turizmus.com

 2014. december 07. 13:58

A karácsonyi csúcsforgalom közeledtével a Budapest Airport akciót hirdetett, azt javasolja az utasoknak, hogy tekintettel a várható csúcsidőszakra, jöjjenek ki a szokásosnál némileg korábban a terminálra, főleg ha csak kézipoggyásszal indulnak útnak.

A korán érkező utasoknak így sikerül elkerülniük az esetleges sorokat a check-in pultoknál vagy a biztonsági ellenőrzésen, és nem kell azonnal a beszállító kapuhoz rohanniuk.

A játék lényege, hogy a repülőtér terminálján az utasok készítsenek saját magukról egy fotót okostelefonjukkal, bemutatva, hogy éppen mit csinálnak. A fotót (vagy szelfit) közvetlenül feltölthetik a Budapest Airport facebook-oldalára (két óra ingyen wifi áll rendelkezésre a SkyCourtban), a végére hozzátéve: #BudEarlyBirdSpecial. A legjobb kép készítőjét minden héten ajándékcsomaggal jutalmazza a Budapest Airport, míg a verseny végén, vagyis 2015. január 15. után egy iPad minit nyerhet egy szerencsés játékos. A sorsoláson minden induló utas, tehát magyarok és külföldiek is részt vehetnek.

„Valamennyien tudjuk, hogy milyen őrült rohanás van az élet minden területén karácsony táján, így szeretnénk elérni, hogy az utasaink ajándékozzák meg saját magukat néhány nyugodt pillanattal a terminálon. Aki korábban érkezik, elkerülheti a sorban állást, például egy jó kávé mellett készíthet egy szelfit, és még ajándékot is nyerhet vele" - mondta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója