Nyereményeső az Utazás kiállításon

Forrás: turizmus.com

 2017. február 27. 14:26

A Viasale Travel az idei Utazás kiállításra aktív szakmai jelenléttel és látványos standdal készül, utasaikat és partnereiket pedig számos értékes nyereménnyel és igazi sztárparádéval igyekeznek megörvendeztetni.

A tulajdonosok nem titkolt szándéka, hogy az úticél specialistájaként a Kanári-szigeteket, mint desztinációt, méltó helyen népszerűsítsék. Ennek keretében idén ők biztosítják a Hungexpo fődíját is, az egyhetes luxusüdülést Gran Canariára a 4* Mogan Princess and Beach Club-ba.

A helyszíni érdekeltségű utazásszervező az elmúlt időszak tekintetében jelentős bővülést tudhat maga mögött: árbevételüket és partnereik számát is megsokszorozták, termékskálájuk pedig Tenerife és Gran Canaria mellett két új úti céllal bővült 2016-tól, miután új közvetlen járatok indultak Budapestről Fuerteventura és Lanzarote szigetére is.

Kanári-szigetek

Viszonteladó partnereiket a szakmai napon egy különleges desztináció bemutatóval várja a Viasale csapat, ahol a 4 sziget megismerése, és sok hasznos információ mellett egy 4*-os all inclusive nyaralással is gazdagodik majd egy szerencsés kolléga.

A T-Day alkalmával a Hellobaby Bar különtermében latinos hangulattal, spanyol zenészekkel várják a szakma képviselőit, és természetesen itt is gazdára talál egy utazás: a fuerteventurai Elba Sara 4* szálloda felajánlása.

A nyeremények kavalkádjának ezzel azonban ezzel még nincs vége, ugyanis a nagyközönség számára minden nap olyan sztárvendégek adják át a szintén nagy értékű napi nyereményeket, mint Horváth Charlie vagy Katus Attila!

Az iroda kiemelt szolgáltató partnerei a Barcelo Occidental, a Princess, Hovima, Lopesan és Elba Hotels szállodaláncok, a Grupo Golf Resort, a Hard Rock Hotel, a fuerteventurai Oasis Park, valamint a szigetek turisztikai hivatalai és képviselőik.

Találkozunk idén is az Utazás kiállításon! (x)