Most bringát is nyerhetsz, ha kerékpárral jársz dolgozni

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 20. 15:50

A Bringázz a munkába! új applikációjával játékos versenyre kelhetnek a munkahelyi közösségek vagy baráti társaságok, ismerősök és ismeretlenek, akiket összeköt az, hogy biciklivel járnak dolgozni, vagy az egyetemre.

A Bringázz a munkába! (Bam!) applikációval nyereményeket érő pontokat gyűjthetünk a munkába tekeréssel. A nyereményjáték szeptember 19. és október 22. között tart, az öt hét során egy alapkihívásban és további 4 heti kihívásban vehetünk részt.

Nyereményjátékra hív a Bringázz a munkába! applikáció

Fotó: Bringázz a munkába!

 

A Bringázz a munkába! alkalmazás nem egy fitnesz app, bár kiírja, hogy mennyi kalóriát égettünk el a munkába tekeréssel, és a távolságot is méri, de a játékban nem az számít hogy 5, 10 vagy 20 kilométert tekerünk egy nap, hanem az, hogy egy héten hányszor, vagyis milyen gyakorisággal pattanunk nyeregbe azért, hogy dolgozni menjünk.

A játékban részt lehet venni egyénileg és csapatban is. Létrehozhatunk magáncsapatot és céges csapatot, a magáncsapatban akár a tőlünk távol élő családtagjainkkal, vagy barátainkkal gyűjthetjük a pontokat, míg a céges csapatban a kollégáinkkal együtt versenyezhetünk. Sőt, cégen belül több csapatot is létre lehet hozni, így a céges csapatok egymás ellen is versenyezhetnek – tudatta a Magyar Kerékpárosklub.

További információk a Bringázz munkába! oldalán találhatóak.