Nyereményjátékokkal ünnepel a 30 éves Z(s)eppelin

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. április 02. 15:17

Az idei év az ünneplésről szól a Z(s)eppelin Utazási Irodánál. A szegedi központú körutaztató szeretné méltóképpen megünnepelni fennállásának 30. évfordulóját, ezért többféle nyereményjátékot hirdetett hűséges törzsutasai számára.

„Nagyon sokat köszönhetünk törzsutasainknak, ezért az idei évre több, kifejezetten nekik szóló nyereményjátékkal készültünk” – tájékoztatta szerkesztőségünket Zsebők Tamás ügyvezető igazgató.

Közös gondolat mentén indították el nyereményjátékukat februárban a Rádió1-en, a közkedvelt „Balázsék” műsor vezetőivel, ami óriási sikert aratott. A jelentkezőknek a kívánt úti célra jellemző ruhába kellett beöltözniük, és erről fotót készíteniük. Az elkészült fényképek közül Balázsék öt napon keresztül mindennap kiválasztották a legkreatívabbat. A napi győztesek 2 fős repülős utazást nyertek. „Első nyertesünk már áprilisban útra is kel Párizsba” – számolt be a szakember. A közös nyereményjáték révén februárban összesen tíz szerencsés nyerhette meg álomutazását.

Nagy siker volt a beöltözős nyereményjáték

Fotó: Z(s)eppelin

A rádiós játék sikerén felbuzdulva Facebook-oldalukon közönségszavazást indítottak. A legtöbb szavazatot begyűjtő jelentkező nyereménye szintén álmai utazásának megvalósulása volt a Z(s)eppelin szervezésében. A játékban elképesztő népszerűséggel, több mint 5 ezer szavazattal került ki az első helyezett, a boldog nyertesek Londonba utazhatnak.

Ezekkel párhuzamosan január óta a 30-as számra végződő szerződések tulajdonosait 30.000 forintos utazási utalvánnyal jutalmazzák, amelyeket online formában küldenek ki a nyerteseknek.

„A születésnapi nyereményjátékok csúcspontja az áprilisban induló online kaparós sorsjegy játékunk. A fődíj nem más, mint egy 4 napos olaszországi utazás!” – jelentette be Zsebők Tamás. A jelentkezők annyi kaparási lehetőséggel rendelkeznek, ahányszor a 30 év alatt az irodával utaztak.

A Z(s)eppelin kaparós sorsjegyének fődíja egy négynapos olaszországi utazás

Fotó: Z(s)eppelin

Az olaszországi ajándékutazást „gyorsítópályán" is meg lehet nyerni – tudtuk meg. A „törzsutasok törzsutasai”, vagyis azok az utasok, akik minimum 30-szor utaztak a körutaztatóval, és ezt jelzik a marketing@zseppelin.hu e-mail-címre eljuttatott jelentkezéssel, automatikusan regisztrálva lesznek az ajándékutazásra.

Fontos információ, hogy a kaparós sorsjegy fődíját többen is megnyerhetik. A győztesek a „törzsutasok törzsutasaival” közösen vesznek részt a számukra külön megszervezett Z(s)eppelin programon az ősz folyamán.

A születésnapi élményből természetesen az utazási iroda új/ és leendő utasai is részesülhetnek. Minden 100. foglaló például 30.000 Ft értékű utazási utalványt kap ajándékba.

(X)