Nyitott Balaton – Balaton Mix jeggyel

 2014. április 24. 13:59

A május 1. és 11. között megrendezésre kerülő Nyitott Balaton rendezvény alatt a Balaton Mix jeggyel rendelkező utasok egy nappal tovább utazhatnak korlátlanul a Balaton körüli vonatokon és a balatoni menetrend szerinti hajójáratokon.

A Balatonhoz utazók teljes körű kiszolgálása érdekében már elérhető a pénztárakban a Balaton Mix jegy, a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. közös ajánlata. A kombinált jegy – alkalmazkodva az utazók igényeihez – 3 és 7 napos érvénytartamban kapható felnőtt, gyermek, és családi változatban. A Balaton Mix jegy az érvénytartamtól függően lehetőséget biztosít egy vagy két szabadon választott napon a Balaton körüli vonatok és a menetrend szerinti, balatoni hajójáratok korlátlan számú igénybevételére.

A Nyitott Balaton rendezvény idején valamennyi típusú Balaton Mix jeggyel rendelkezők plusz egy napos utazást kapnak ajándékba, így a 3 napos Balaton Mix jeggyel két szabadon választott napon, míg a 7 napos Balaton Mix jeggyel három napon lehet korlátlanul utazni.

További engedmény a tóhoz utazók számára, hogy a Balaton Mix jegy megvásárlása esetén a MÁV-START ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt is biztosít bármely állomástól a balatoni állomásokra. A kerékpárosok igényeinek megfelelő kiszolgálása érdekében továbbá a MÁV-START járatain a felnőtt, gyermek és családi Balaton Mix jeggyel személyenként 1 db kerékpár díjmentes kerékpárjeggyel szállítható az utazásra megjelölt napokon a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében.