Nyolc kategóriában tarolt a Singapore Airlines

Forrás: turizmus.com

 2018. április 09. 12:45

A Singapore Airlines lett a Világ Legjobb Légitársasága a TripAdvisor „Travellers’ Choice Awards for Airlines 2018” megmérettetésben. A légitársaságot még további hét kategóriában jelölte a nemzetközi utazástervező és foglalási oldal – azokat is megnyerte.

A „Travellers’ Choice Awards for Airlines 2018” szervezői a nyerteseket az utasok visszajelzése alapján választották ki különböző szempontok alapján, ilyen volt például a kimagasló szolgáltatás, minőség és érték.


A Singapore Airlines lett a Világ Legjobb Légitársasága a TripAdvisor „Travellers’ Choice Awards for Airlines 2018” megmérettetésben

Fotó: www.tripadvisor.com

 

A TripAdvisor egy olyan algoritmus alapján összesít, mely a légitársaságok – mennyiségi és minőségi – értékeléseit egy 12 hónapos időszak alatt vizsgálja, és ítéli oda a díjat.

„A díj elismerése a világ minden táján dolgozó ezernyi munkatársunk kitartó és elkötelezett munkájának, ők azok, akik nap mint nap mindent megtesznek azért, hogy biztosítsák a Singapore Airlines versenyképességét globális szinten” – mondta Goh Choon Phong, a légitársáság elnöke.

A Singapore a fődíj mellett a „Világ Legjobb Légitársasága” címet még a következő hét kategóriában nyerte el:

Ázsia Legjobb Légitársasága

Legjobb Első Osztály – Világ

Legjobb Turista Osztály – Világ

Legjobb Első Osztály – Ázsia

Legjobb Turista Osztály – Ázsia

Travellers’ Choice Üzleti Osztály – Ázsia

Travellers’ Choice Premium Turista Osztály – Ázsia