Olvassa okosórán a KLM repülési információit!

Forrás: turizmus.com

 2015. március 10. 16:23

A KLM új smartwatch applikációjának lényege, hogy az utasok beszállókártyájuk mellé a lehető legtöbb, leghasznosabb információkhoz jussanak. Az applikáció egyelőre még csak tesztüzemmódban, Android készülékeken érhető el.

A KLM smartwatch applikációja lehetővé teszi, hogy az okosórával már rendelkező utasok releváns és naprakész repülési információkat kapjanak egy pillanat alatt. Így például rögtön a foglalás után ellenőrizni tudják a járatáttekintést, indulás előtt pedig 24 órával az utazással kapcsolatos értesítéseket kapnak.

Amint egy utas az amszterdami Schiphol repülőtérre érkezik, azonnal üzenetet kap, hogy mikor és melyik kapunál kell beszállnia. Az értesítés megnyitásával a többi utazással kapcsolatos információ is elérhető lesz. Indulás előtt egy órával újabb üzenet érkezik az okosórára, ez tartalmazza a beszállókártyát, amit a kapunál azonosítanak. Szintén indulás előtt kapja meg az utas az ülésének számát.

Ezzel a vízióval összhangban a KLM tavaly bemutatta a reptéri navigációs rendszerét, amely az iBeacon technológiára épül, és segít az átszálló utasoknak megtalálni a következő kaput az amszterdami Schiphol reptéren.

A KLM az okosóra technológia tesztelése során összegyűjti a felhasználói tapasztalatokat, melyek az applikáció fejlesztésében is segítenek.

Az applikáció ezen a linken érhető el.