Orex Travel: fókuszban a Török Riviéra

Forrás: turizmus.com

 2019. január 30. 11:04

2019-ben meghosszabbítják a szezont, májustól október végéig szállítják az utasokat, és júniustól Debrecenből is indítanak járatokat.

Az Anex Tours, a legnagyobb törökországi tour-operator 37 országban, 5500 munkatárssal működtet irodákat. Egyszemélyes vállalkozásként indult 24 évvel ezelőtt, és mára Törökország legnagyobb, legdinamikusabban fejlődő irodája lett, amelynek leányvállalata az Orex Travel - hangzott el a cég budapesti katalógusbemutatóján.

A rendezvényen részt vett a társaság ügyvezető igazgatója, Murat Kizilsac, aki idén új pozícióban is bemutatkozhatott, miután ő lett az Anex Németország ügyvezető igazgatója is. Jelen volt az eseményen hat törökországi szálloda képviselője, akikkel közvetlen kapcsolatot építhettek a hazai irodák vezetői, munkatársai.

42 chartergéppel nyolcezer turistát utaztattak tavaly a Török Riviérára

Fotó: Orex Travel

A Törökország-specialista Orex Travel 2017 végén lépett a magyarországi piacra, és tavaly zárta az első szezont. Ruszkovszki Eszter, a cég partnerkapcsolatokért és marketingért felelős munkatársa a 2018-as év eredményeinek bemutatásával indította a rendezvényt. 42 chartergéppel nyolcezer turistát utaztattak a Török Riviérára, heti két budapesti indulással. A gépek 100%-os telítettséggel üzemeltek már az első üzleti évükben.

2019-ben meghosszabbítják a szezont, májustól október végéig szállítják az utasokat, és júniustól Debrecenből is indítanak járatokat. Az ország északi részén lakók (Győr, Sopron, Komárom) pedig bizonyára örömmel fogadják a szlovákiai, pozsonyi gépre szállás lehetőségét. Érdekességként hallhattuk, hogy egy nyolcszemélyes privát jettel is büszkélkedhet a cég, amely az exkluzív utasok rendelkezésére áll.

Az új katalógus

Fotó: turizmus.com

Idén 180 hotel szerepel az árualapjukban. Antalyaban és Kemerben 23-23, Belekben 25, Side-ben 64 és Alanyban 45 szállodával működnek együtt. Versenyképes árakkal, ingyenesen igénybe vehető Orex Kids Klub szolgáltatással és klubtagsági kedvezménnyel is várják utasaikat. Hangulatos bemutatófilmek vezették körbe a részvevőket a különböző hotelekben, a tengerparton és az esti vacsorák helyszínein. 18 exkluzív szálloda kizárólag az Orex Travel árualapjában érhető el, az un. OREXkluzív ajánlatukban.

Ruszkovszki Eszter megosztotta a résztvevőkkel, hogy a Business Excellence 2018. díjazottjai között szerepeltek közönségdíjasként a „legjobb új piaci szereplő” kategóriában.

Az Orex Travel katalógusbemutatóján igazi mediterrán hangulatot varázsoltak a házigazdák az élő vetítésben készülő homokanimációval, amely egy törökországi utazás legfőbb állomásait elevenítette fel autentikus zenei aláfestéssel.