Orosházi utazási irodás lett az Év embere Békés megyében

Forrás: turizmus.com

 2020. február 18. 16:35

Nagy Lászlóné Szöllősi Teréz, az orosházi Nagy Utazási Iroda tulajdonosa kapta meg az idei évben a Békés Megyei Hírlap által alapított Év embere díjat.

Az idén 13. alkalommal odaítélt elismerést a Békés Megyei Kormányhivatallal közösen rendezett gálaest keretében adták át a szakembernek.

Nagy Lászlóné Kardoskút életének meghatározó alakja, közéleti ember, vállalkozó, anya, nagymama – írta a díjazottról méltatásában a lap. A turisztikai szakember, aki a Kardoskút Községért elismerő címet is kiérdemelte tavaly, a lap olvasói által, illetve a beol.hu hírportálon leadott szavazatok összesítése után kapta meg a díjat.

Terike a díjjal

Fotó: Facebook

Bár Csökmőn született, az Orosháza közelében fekvő Kardoskúton telepedett le. Ő hozta létre a községben a nyugdíjasklubot, majd a helyi művelődési ház igazgatója lett.

Ezután a turizmus felé fordult az érdeklődése: vezette az orosházi Tourinform-irodát, illetve jelenleg is vezeti a Gyopárosért Idegenforgalmi Egyesületet. A Nagy Utazási Irodát 1996-ben alapította, és azóta is vezeti. Sokat tett Orosháza, Gyopárosfürdő és a térség turizmusáért. Szeret utazni, hobbija, hogy különleges babákat gyűjt.

A szavazáson még egy Békés megyei szakember részesült elismerésben, a Békés Megyei Kormányhivatal különdíját az Év embere szavazáson Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője nyerte el.

Kapcsolódó cikkek