Országjáráson az ETI

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 16. 12:47

Az ETI Café rendezvénysorozat részeként a cég partnerkapcsolatokért és értékesítésért felelős munkatársai a nyári szezon végéhez közeledve sorban keresik fel a vidéki partnerirodákat.

Jenei Péter és Patruna Róbert múlt héten Szegeden voltak, most pedig Győrben és Szombathelyen találkoznak a helyi kollégákkal. A közeljövőben a tervek szerint Békéscsabán, Szolnokon és Zalaegerszegen invitálják majd reggeli kávéra, teára vagy sütire az értékesítő irodák dolgozóit – tudatta szerkesztőségünkkel az utazási iroda.

Az ETI roadshow-jának szegedi állomása

Fotó: ETI

Ezenkívül a Budapest Airport jövő héten induló roadshow-jához (Székesfehérvár, Pécs, Debrecen, Miskolc és Budapest) is csatlakozik az ETI, a tour operator katalógusbemutató rendezvényére pedig óvatos tervek szerint december első felében kerülhet sor a fővárosban.

„A programsorozat fogadtatása jó, a téli és jövő nyári árualap bemutatásán és az együttműködés szakmai értékelésén túl kiemelt célunk a személyes kapcsolattartás, főleg ilyen embert próbáló időkben"  – összegezte az ETI Café céljait Kerekes Gábor irodavezető.