Országjáró sétarepülés Ferihegyről Boeing 737-800-assal

Forrás: turizmus.com

 2020. október 13. 16:08

Országnéző élményprogramot hirdet a Légiközlekedési Kulturális Központ (Aeropark) együttműködésben a Smartwings légitársasággal, a Budapest Airport támogatásával.

Október 25-én közel 60 perces sétarepülésre indul a Smartwings Boeing 737-800-asa a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről – adták hírül a szervezők.

Sétarepülés Boeing 737-800-assal, majd reptérlátogatás retró Ikarus buszokkal

Fotó: Aeropark

A tervezett útvonal érinti a többi között a Dunakanyart, a Balatont, a Bakonyt és Budapestet, ez azonban az aznapi időjárástól, a felhőborítottságtól függően változhat. Az utazómagasság ezúttal nem 10 ezer méter lesz.

A különleges, országnéző Budapest–Budapest járat október 25-én délben indul a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljáról. A jegy kizárólag elővételben, kizárólag bankkártyás fizetéssel váltható meg.

A programon kizárólag érvényes, kifizetett regisztrációval rendelkező utasok vehetnek részt. A minimális korhatár betöltött 6. életév.

Az élménycsomag a sétarepülés mellett tartalmazza az ingyenes belépést az Aeropark repülőmúzeumba. Leszállás után körülbelül 1 órás reptérlátogatás indul az Aeropark Ikarus autóbuszaival.

A belföldi charterjáratot a Smartwings légitársaság teljesíti.

A program csak megfelelő létszámú jelentkező esetén indul. Belföldi repülésről lévén szó, landolás után a karanténkötelezettség az utasokra nem vonatkozik.

Találkozó és ingyenes parkolási lehetőség az Aeroparkban, ahonnan a repülőmúzeum autóbuszaival viszik az utasokat a 2-es terminálra.

Jelentkezési határidő: 2020. október 19. További információ itt érhető el.