Országos roadshow-n mutatja be jövő évi árualapját a Sun & Fun Holidays

Szerző: Szántó Zoltán

Forrás: turizmus.com

 2021. november 24. 14:47

Debrecen és Miskolc után Budapesten mutatta be jövő évi újdonságait viszonteladó partnereinek a Törökország-specialista tour operator. A rendezvényen több mint egy tucat török szálloda is képviseltette magát.

A rendezvényen Kovács Zsolt, a társaság sales managere kiemelte, hogy jó szezont zártak az idén, elsősorban a prémium kategóriájú szálláshelyeket, a nagyobb alapterületű szobákat keresték az utasok, így az egy utasra jutó árbevétel jelentősen nőtt. Jövőre további növekedést tervez a társaság, ezért vagyoni biztosítékukat 1,7 milliárd forintra növelték, míg társcégük, a Last Call Travel 300 millió forintos kauciót igazolt 2022-re. Fő desztinációjuk jövőre is a török riviéra lesz, ahová az idei 5 budapesti és egy debreceni járat után hetente 8-10 budapesti indulású, illetve egy debreceni járatot terveznek. Szállodai kínálatuk lefedi a török riviéra teljes területét, a négycsillagosoktól a legmagasabb igényt kielégítő luxusszállodákig. Jövő évi ajánlataikat is e-katalógus formájában adják ki, tudtuk meg.

Kovács Zsolt sales manager a roadshow budapesti állomásán

Fotó: turizmus.com

Törökország mellett három görög szigetet – Rodosz, Kréta és Zakinthosz –, Bulgáriát, az egyiptomi Hurghadát, valamint Észak- és Dél-Ciprust is lehet náluk foglalni jövő nyárra.

Az idén télen három desztináció – a török riviéra, Hurghada és Dubaj – foglalható az irodánál.

A tour operator 660 hazai és 300 szlovákiai aktív viszonteladóval rendelkezik, működési modellje a jövőben is változatlan: csak közvetítő irodákon keresztül értékesítenek.

Az utasok elégedettek szolgáltatásaikkal, 1000 utasra 3 reklamáció jut csupán.

Az iroda jótékonykodik is, a török riviérán található, a nyáron erdőtűz által sújtott Manavgat közelében a helyi önkormányzattal és a Side Royal Hotelsszel együttműködve erdőtelepítésbe kezdtek idén ősszel, mostantól pedig minden foglalás után ültetnek egy-egy fát.

Élénk eszmecsere zajlott a kiállítók asztalainál

Fotó: turizmus.com

Elhangzott, hogy a Last Call Travelnél a Sun & Holidays árualapjában nem szereplő hotelek mellett tengeri hajóutak és repülőjegyek is foglalhatók.

Hámos Patrícia referatúravezető néhány foglalással kapcsolatos praktikus információt osztott meg a közönséggel. Elmondta, hogy náluk az útlemondási biztosítás benne van a részvételi díjban, és akár önrész kiváltó BBP is köthető. Felhívta a figyelmet az idén debütált Sun Comfort csomagokra, amelyek lényege, hogy minimális díjfizetés mellett indulás előtt 30 vagy 15 nappal az utazás költségmentesen visszamondható. Emlékeztetett továbbá a különböző előfoglalási kedvezményekre.

Az előadások után a meghívottak személyes tárgyalásokon vehettek részt 13 törökországi szálloda, illetve hotellánc képviselőjével. A roadshow utolsó állomása csütörtökön Győrben lesz.

A roadshow közönsége a fenti szállodák, illetve láncok képviselőivel találkozhatott

Fotó: Sun & Fun Holidays