Országos roadshow-n mutatta be idei árualapját a ViaSale Travel

Forrás: turizmus.com

 2022. május 04. 16:03

Az év újdonságának számító két szigetes – Fuerteventura és Lanzarote - nyaralás mellett megismerhették a szigeteket, valamint a 2022-es árualapot a viszonteladó partnereik. A rendezvényen 4 sziget, a Kanári-szigetek promóciós cége, a Promotur, valamint a TurEspaña is képviseltette magát.

A rendezvényen Raáb Szilvia, a touroperátor ügyvezetője kiemelte, hogy kiváló előfoglalási szezont zártak, de a foglalási hullám nem állt meg, sőt erős last minute szezonra számítanak.

Fő desztinációjuk továbbra is négy sziget a Kanári-szigetcsoportban: Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura és Lanzarote, ahová budapesti, bécsi és pozsonyi indulással szerveznek utakat.

Az árualap bemutatása során kiemelték, hogy több mint 400 hotellel van direkt szerződésük. Szállodai kínálatuk lefedi a négy sziget teljes területét, az egyszerű aparthotelektől a legmagasabb igényt kielégítő luxusszállodákig.

A négy sziget mellett hamarosan már kétszigetes nyaralásra is várják az utazókat: Fuerteventura és Lanzarote szigete 4-4 napos nyaralási kombinációban lesz elérhető az árualapban.

Csoportképen a roadshow résztvevői

Fotó: Viasale Travel

A roadshow állomásain először a TurEspaña képviselője mutatta be Spanyolország fontosabb desztinációit, majd a Promotur előadásán a Kanári szigetcsoportról hallhattak előadást a részvevő partnerek. Ezt követően Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote és Fuerteventura szigete mutatkozott be, melyeket az árualap bemutató követett.

Az előadások után a meghívottak személyes prezentációkon vehettek részt egyrészt a desztinációk képviselőivel, valamint a roadshown személyesen részt vevő hotelláncok saleseseivel.

Az eseménysorozaton a Barcelo, a Dunas, az Iberostar, az R2 hotellánc vett részt személyesen, de videó formájában kéviseltette magát még számos hotellánc is, akik nem csak szakmai tudásukat és prezentációikat hozták magukkal, hanem értékes nyereményeiket is.

- Bízunk benne, hogy hasznos információkat sikerült átadnunk az egy hét során partnereinknek, ezzel is támogatva az értékesítési munkájukat. – fűzte hozzá Raáb Szilvia, a ViaSale Travel ügyvezetője.