Országos sztrájk várható Olaszországban - figyelmeztet a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2023. július 13. 16:21

A Wizz Air arra hívja fel az utazók figyelmét, hogy július 15. szombatra országos sztrájkot jelentettek be a földi kiszolgálók Olaszországban.

A munkabeszüntetés miatt komoly fennakadásokra, bizonyos esetekben akár járattörlésekre lehet számítani, amely a repülőterekre való utazást, a check-in folyamatát és a biztonsági ellenőrzést is érintheti – tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

A Wizz Air azt tanácsolja utasainak, hogy ennek megfelelően tervezzenek, és hagyjanak elegendő időt a repülőtér megközelítésére, valamint a szükséges procedurák elvégzésére a check-in pultnál, a biztonsági ellenőrzésnél és a beszállókapunál.

Július 15-én érdemes több időt hagyni a reptéri procedúrákra Olaszországban

Fotó: 123rf.com

 

Amennyiben a repülőjegyüket egy utazási irodán vagy külső közvetítőn keresztül vásárolták, a légitársaság azt javasolja, hogy forduljanak közvetlenül hozzájuk, hogy időben informálódhassanak a járatuk státuszáról. Emellett ajánlják utasainknak, hogy a repülőtérre való kiutazás előtt ellenőrizzék a járatuk státuszát a légitársaság weboldalán vagy mobilapplikációjában.

A Wizz Air arra is emlékezteti utasait, hogy amennyiben jegyükhöz WIZZ Flex szolgáltatást vásároltak, térítésmentesen átfoglalhatják utazásuk időpontját, ezzel elkerülve a sztrájk okozta esetleges fennakadásokat.