Országos viszonteladói hálózattal lép a színre a Premio Travel

Forrás: turizmus.com

 2015. január 31. 18:42

A repülős körutazásokkal foglalkozó túraszervező mostantól viszonteladó partnereken keresztül, országos lefedettséggel értékesíti árualapját, melyet a Symbol Budapestben megtartott katalógus bemutatón ismerhetett meg a szakma.

A 12 országban jelen lévő tour operátor három éve, 2011 októberében kezdte meg működését a hazai piacon. Koncepciójuk nem a megszokott trendeket követi: jellemzően elő- és utószezonban vásárolnak be nagy mennyiségben minőségi szállodák kontingenseiből, így kiváló ár-érték arányt (katalógusuk szerint verhetetlen árakat) tudnak elérni. Minden utazásuk egy hetes, kínálatuk jól sztenderdizált, az elhelyezés négy- és ötcsillagos szállodákban történik.

 

Kiemelt desztinációjuk Törökország, itt háromféle körutas program közül lehet választani: Lykia, Kappadókia, illetve utazás Isztambultól Antalyáig. Az árualapban Spanyolország és Thaiföld is megtalálható (utóbbi hosszabbítható nyaralással Rayong-on), de az idén tovább bővítették a repertoárt Egyesült Arab Emirátusokkal és a görögországi Krétával. Az utakhoz minden esetben magyar nyelvű idegenvezetést biztosítanak.

Megtudtuk: a Premio Travel magyarországi ügyvezetője Ráth Andrea, aki a Premio Travel itthoni cégalapítása óta sikeresen vezeti a soproni hátterű irodát.
A január 28-án megtartott tájékoztatón nemzetközi viszonylatban Martin Paschinger képviselte céget, a szakember a vállalat társtulajdonosa és területi vezetőként több ország irányítását végzi.
Az iroda teljes referatúrája, valamint a foglalási osztály a soproni irodában dolgozik, 7 munkatárssal.