Kartago Tours: extra helyek Törökországba, változás a jutalékrendszerben

Forrás: turizmus.com

 2015. július 09. 09:53

A tunéziai események kapcsán a Kartago Tours összevonta tunéziai járatait, jelenleg a keddi és pénteki járat közlekedik, a szombatit törölték.

Tunézia esetében jelentős kedvezményeket adnak a szállodák, így az árak bizonyos esetekben akár 30-40 százalékkal is csökkentek. Aki mégsem ide szeretne utazni, annak ingyenes átfoglalási lehetőséget biztosítottak más úti célra, közülük sokan választották Görögországot, Törökországot és Egyiptomot.

A megnövekedett érdeklődés miatt a Kartago Tours is vásárolt helyeket a vasárnaponként közlekedő törökországi járatra. A járat július 12-től augusztus 30-ig közlekedik, nagyon kedvező a menetrendje (odaúton 13:30 – 16:50, visszaúton 11:00 – 12:30), a Corendon légitársaság üzemelteti. A cég egyre bővülő szállodakínálattal és rendkívül kedvező árakkal várja az utasokat és a viszonteladók foglalását.

Partnerei ösztönzésére a jutalékrendszeren is módosított az iroda: a nyári szezon végéig plusz 3 százalékkal növelték meg a viszonteladói jutalékot minden kategóriában.

Az extra jutalékkal a Kartago Toursnál az elérhető minimum jutalék akciós árból 12 százalék, katalógusárból (pl. 60 napon kívüli indulások foglalása) 15 százalék. A maximum jutalék akár 16,5 százalék is lehet akciós áraknál, katalógusáron történő értékesítés esetén pedig elérheti a 19,5 százalékot is.