Öt díjat zsebelt be a Lufthansa Csoport

Forrás: turizmus.com

 2015. június 17. 16:17

Díjakat kapott az Austrian Airlines és a Lufthansa a fedélzeten és várókban nyújtott szolgáltatásaiért a világ legjobb légitársaságait értékelő World Airline Awards díjkiosztón.

Az Austrian Airlines a fedélzeten és a várótermekben nyújtott szolgáltatások terén bizonyult a legjobbnak, így a társaság nyerte el az Európa legjobb fedélzeti személyzetének („Best Airline Staff in Europe") járó elismerést. Emellett a légitársaság vehette át a legjobb üzleti osztály utasellátásáért („Best Business Class Onboard Catering") járó díjat is. Az első helyezés alapját elsősorban a társaság hosszú távú járatainak üzleti osztályán kínált kulináris sokszínűség – a díjnyertes osztrák DO&CO étlapja, a bécsi kávéházaknak megfelelő kávékínálat és a fedélzeti séfek – adták.

 

Az elmúlt három évben a fedélzeti kabinok, várók felszerelésére és a szolgáltatások színvonalának emelésére fordított több mint három milliárd eurós beruházás kifizetődőnek bizonyult a Lufthansa számára. A légitársaság vehette át ugyanis a Párizshoz közeli Le Bourget-ban rendezett rangos díjátadón a legjobb transzatlanti légitársaság, („Best Airline Transatlantic"), a világ legjobb első osztályú váróterme („World's Best First Class Airline Lounge") és a Nyugat-Európa legjobb légitársasága („Best Airline in Western Europe") kategóriákban kiosztott díjakat. A Lufthansa folyamatosan telepíti a hosszú távú útvonalakon teljesítő, több mint 100 repülőgépből álló flottáján az exkluzív First Class, az új Business Class és a Premium Economy Class felszereltségét. Emellett a társaság FlyNet szélessávú internetszolgáltatást is kínál minden hosszú távú járatán.

A legjobb légitársaságok listáját a légiközlekedési ágazat legszélesebb körű közvélemény-kutatásának eredményei alapján állítják össze, amelyet minden évben az elismert Skytrax intézet végez. A felmérés során több mint 160 ország, mintegy 18 millió légi utasa értékelt közel 200 légitársaságot.