Pacific Coastal Airlines a Hahn Airnél

Forrás: turizmus.com

 2017. március 30. 16:14

A Pacific Coastal Airlines ez év márciusától tagja lett a Hahn Air rendszerének és jártaira a jegyek kiállíthatók Hahn Air okmány H1 járatszám alatt a magyar piacon is a helyfoglalási rendszerekben.

Az 1979-ben magán vállalkozásként alapított Pacific Coastal Airlines (8P) British Columbia egyik vezető szerepet betöltő légitársasága (http://www.pacificcoastal.com ).

Jelenleg 65 célállomásra repül British Columbián belül, ezzel az első számú fuvarozója a régiónak. A légitársaság központja Vancouver nemzetközi repülőterén található. Saab 340A és B valamint Bechcraft 1900C típusú gépekkel teljesíti menetrend szerinti és charter járatait.

Guatemala egyetlen ICAO besorolással rendelkező magántulajdonú utas és teherszállításra specializálódott légitársasága a Transportes Aéreos Guatemaltecos (TAG) a másik új Hahn Air partner. A légitársaság központja a La Aurora International (GUA)  nemzetközi repülőterén található. A TAG belföldi járatain kívül Hondurasba, Belizbe és El Salvadorba üzemeltet járatokat. Gépparkja turbólégcsavaros Saab 340A, Embraer 110P1, King Air 300, Piper Seneca gépekből és helikopterekből áll.

Kapcsolódó cikkek

A Tallink is a Hahn Airnél

2017. március 27.