Paggal és Korfuval erősít idén a Terra Reisen

Forrás: turizmus.com

 2015. február 22. 14:42

Megjelent a Terra Reisen nyári katalógusa. Változás, hogy kikerült a magyar katalógusból az európai városok szekció és a wellness-ajánlatok, ezek iránt nem mutatkozott túlzott érdeklődés, viszont ezáltal a horvát kínálat 6 oldallal, a görög 2 oldallal bővülni tudott.

Idén három újdonság szerepel a kínálatban. Bekerült a katalógusba Pag-sziget, ahova annak ellenére jelentős volt az érdeklődés, hogy az ajánlatok eddig csak németül voltak elérhetők. Pagon privát apartmanokat, 4 apartmanházat, 2 mobilház telepet és 5 szállodát kínálnak. Tavaly a legkedveltebb a  Strasko mobilház volt Novaljában, a második legkelendőbb pedig a 4 csillagos Hotel Pagus volt.

Ugyanez a helyzet Korfuval, ahova a német nyelvű katalóguson keresztül annyi foglalás volt tavaly, hogy érdemes volt rá oldalakat szánni. Korfun 4 apartmanházat és 1 szállodát kínálnak.

Egyelőre csak egy fél oldalon, de megjelent a katalógusunkban Dubrovnik is, teszt jelleggel.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható,  hogy az utasok közül egyre többen keresik a magasabb kategóriájú szálláshelyeket, ezt hangsúlyozni is szeretné a Terra, hiszen az apartmanos kínálaton felül egyre nagyobb súlyt képviselnek a magasabb kategóriájú szállodák is.

Az utasok megkedvelték a mobilházakat (mobilhome) is, mert már tudják, hogy ezek valójában kimondottan jó fekvésű nyaralók, amelyeket daruval fel lehet emelni, és elszállítani. Ezekből szintén több kerül be a katalógusba, mint tavaly.

A vékonyabb pénztárcájú utasok szívesen foglalják a nem nevesített privát apartmanokat is, ezt a szegmenst is pluszban zárták 2014-ben, és idén tovább bővítik.

Az új katalógus kiszállítása folyamatos, illetve már javában zajlik a Terra Reisen road show-ja is. Ahogy az elmúlt években már megszokottá vált,  a túrán elkíséri az utazásszervezőt Marin Skenderovic, a Horvát Idegenforgalmi Közösség vezetője is. A road show állomásai: Pécs, Győr, Debrecen – ezeken már túl van az iroda, következik Szeged (03.03.) és záróakkordként Budapest (03.07.).