Parádés kínálat és nyereményjáték a Budapest Airportnál az Utazáson

Forrás: turizmus.com

 2015. február 26. 18:37

A nyári időszakban Budapestre érkező új légijáratokkal és a repülőtér kereskedelmi kínálatát felvonultató nyereményjátékokkal megnyitott a Budapest Airport kiállítótere az Utazás 2015 kiállításon. A standon közvetlenül lehet találkozni a légitársasági képviselőkkel is.

Az Utazás Kiállítás 2015 területén az „A” pavilon 304-es kiállítóhelyén egy 64 m2-es  standdal várja a Budapest Airport az érdeklődőket. Idén sem maradhatnak el a repülőtér színes kereskedelmi kínálatát felvonultató nyereményjátékok: a Heinemann Duty Free, a Szamos, a Memories of Hungary és az Interchange üzletek támogatásával minden látogató esélyes egy apró ajándékra, a kiállítás végén pedig egy szerencsés regisztráló egész éves ingyenes reptéri parkolást nyer. Az Utazás Kiállítás ideje alatt minden nap gazdára talál 1-1 repülőjegy a Finnairrel Helsinkibe, a SkyGreecenek köszönhetően Torontóba, az Alitalia felajánlásával Rómába, az Air Transat Torontóba vagy Montreálba biztosít utazást, a Qatar Airways pedig a teljes hálózatán ajánlott fel repülőjegyet. A játékok eközben a Budapest Airport Facebook oldalán is folyamatosan pörögnek.

 

„Az Utazás kiállítás remek lehetőség arra, hogy megmutassuk széleskörű és a legmagasabb igényeknek is megfelelő kínálatunkat, legyen szó légitársasági, vagy repülőtéri kereskedelmi területről” – hangsúlyozta Trencsén Andrea, a Budapest Airport marketing- és innováció vezetője. Hozzátette: „Bízunk benne, hogy a partnereinkkel közösen kidolgozott ajánlataink felkeltik a nyári utazásaikat még csak most tervező látogatók figyelmét éppúgy, mint a tapasztalt utazókét.”