Partnereink Önt is várják az Utazás Kiállításon!

 2014. február 20. 14:52

Csaknem 500 kiállító mutatkozik be több mint 30 ezer négyzetméteren az idei Utazás nemzetközi idegenforgalmi kiállításon és a vele egy időben látogatható szakvásárokon - Karaván Szalon, az Afrika Expo és a VII. Port.hu BringaExpo - február 27. és március 2. között a Budapesti Vásárközpontban.

A rendezvény idei díszvendége Tunézia és Pécs, a kulturális területről pedig Matyóföld lesz.

Február 27-28-án szakmai konferencián vehetnek részt az Utazás kiállítás látogatói, a programban nemzetközi trendekről, a kongresszusi központról és a PTK változásairól is hallhatnak. Program és REGISZTRÁCIÓ ITT

 

Partnereink ezúton is szeretettel meghívnak minden szakmabelit és érdeklődőt.

Accent Hotel Management - A310/F

Belföldi wellness szállodák változatos kínálatát felvonultató szállodalánc, ahol az élmény a részletekben rejlik.

Látogasson el standunkhoz, ismerje meg szállodáinkat és vegyen részt nyereményjátékunkon.

 

Aquaworld Budapest - A felejthetetlen élmények birodalma - A309/A1

Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja egész évben felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. A Budapest északi részén található vízibirodalom az adrenalinfüggőket 11 óriáscsúszdával, szörf- és hullámmedencével, a feltöltődést keresőket szaunavilággal és termálmedencékkel várja.

 

Balatontourist - a Balaton Régió standján, A211/B

Idén a kempingnapokra hívjuk fel a figyelmet, amit minden kempingben előre meghirdetett időpontban tartunk. A kempingek többségében 3 ilyen nap lesz a szezonban. Az egész napos programkavalkádban a sportos, versenyzős, főzős és bulizós esti programok is megtalálhatók, a győzteseket cégemblémás ajándékokkal jutalmazzuk.

Info: www.balatontourist.hu, mobilról is! Informálódjon Facebook oldalunkon! Telefon: 88/544-444.

 

Cityrama Utzaási Iroda – 304/L

Személyszállítás, idegenvezetés, budapesti városnézések, vidéki kirándulások, egyedi programok / Ground transportation, guide service, City Tours, private tours and unique programmes

 

 

Danubius Hotels, A108/A

www.danubiushotels.hu - foglaljon online az 5000 Ft értékű kedvezménykuponért!

 

 

Goball Sport & Wellness Hotel **** - A302/L


Az egészséges választás!

 

 

 

 

Gyógyvizk Völgye Egerszalók – az Észak-Magyarország Régió standján, A209/A

A Gyógyvizek Völgye Egerszalók-Demjén-Egerszólát TDM egyesület falusi rendezvényeinek kisbírójával, népi- és kvízjátékkal borcseppekkel és felüdítő ajánlatokkal várja az érdeklődőket.

 

 

 

Győr - A307

Találkozzunk Győrben!

 

 

 

Hajdúszoboszló – Észak-Alföld standján, A213/A

Hajdúszoboszló az Alföld legismertebb fürdővárosa, fő vonzereje a híres gyógyfürdőből, a strandból, az Aquaparkból és az Aqua-Palace-ból álló fürdőkomplexum.

A fürdőkomplexum szolgáltatásaival egész évben felejthetetlen élményt kínál a gyógy- és üdülővendégeknek, valamint kis- és nagygyermekes családoknak.

 

Hollókő, az élő falu - A209/A

Valódi és őszinte, olyan igazi. Talán ez jellemezi legjobban a 380 lelket számláló, Magyarországon egyedülálló Világörökségi kis falut a Cserhátban, amely több mint száz éves házacskáiról ismert, de csöppet sem hasonlít skanzenre, vagy múzeumra, elevenebb, mint néhány kisváros. Úgy őrzi a hagyományait, tartását, méltóságát, hogy közben nem „olyan, mintha", hanem „az".

 

 

Hunguest Hotels - A309/B

A szabadság élménye!

A Hunguest Hotels a legnagyobb magyar tulajdonú szállodalánc. Szállodáink szolgáltatások széles palettájával várják Önt hazánk legszebb és legkedveltebb vidékein, valamint Ausztriában, Montenegróban és Romániában.

Wellness, klasszikus gyógykúrák, szépségkúrák, konferencialehetőségek színesítik gazdag programajánlatunkat. Minden korosztályra gondolunk gyermek, nyugdíjas és egyéb tematikus ajánlatainkkal.

http://www.hunguesthotels.hu/

 

Krisna-völgy - A310/E

A kiállítás alatt nyereményjátékkal várjuk vendégeinket.

Szerezzen élményeket a mesés Krisna-völgyben. Várjuk egész évben egyéni, családos és csoporttal érkező vendégeinket. A 3 napos családi élményfesztiválunk idei dátuma: XIX. Krisna-völgyi Búcsú 2014. július 18-20.

 

 

Lycium Hotel - A211


Hotel Lycium**** a debreceni múzeumnegyed szívében. Látogasson el a Hotel Lycium**** Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesülettel közös A211- es standjára, és ne hagyja ki különleges ajánlatainkat!

 

 

Miskolc - A209/A

Látogasson el Észak-Magyarország standjára, ahol Miskolc 3 pulttal várja a kedves érdeklődőket! Válogasson kedvére a számtalan élményt kínáló lehetőségből!

 

 

Mondial Assistance

A Mondial Assistance Utasbiztosító minden kedves partnerének és a szakma dolgozóinak sikeres kiállítást kíván!

 

Nyíregyháza - A 213

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, mint Magyarország 16. gyógyhelye a gyermekes családok mellett egyedi gyógyászati csomagajánlatokkal várja az egészséges életmód, a gyógyászati kezelések iránt érdeklődőket. A standon megjelennek azok a nyírségi attrakciók - Nyírbátor, Máriapócs, Levelek, Nagykálló -, melyek kiváló kiegészítő programjai egy nyíregyházi látogatásnak. Bemutatjuk fejlesztéseink újszerűségét és azokat a nagyszerű lehetőségeket, amelyeket a projektek keretében megvalósítunk.

 

A 40 éves MUISZ az Utazás Kiállításon - A302/C

A Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját! Ez alkalommal 25 nm területen – egy új kezdeményezés keretében – 4 tagirodával jelenik meg a szövetség a 302/C standon. (Társkiállítók: Istria'94 – Tours, MAK-Autoclub Travel, MILAN Ticket Shop, Summer Time Travel). A MUISZ minden érdeklődőt szeretettel vár a standon.

Az Utazás Kiállítás szakmai konferenciáján, az Utazás Fórumon, Molnár Gabriella elnök beszámol a MUISZ 40 éves tevékenységéről, tapasztalatokról. Az előadásra február 28-án 12.00 órai kezdettel kerül sor a Hungexpo 25-ös pavilonjában.

Pécs, az Utazás Kiállítás díszvendége - 311/A

Háromdimenziós különleges pavilon interaktív pécsi sétákkal, egyet fizet, kettőt kap kuponakció, PécsRegény pályázat félmilliós nyereménnyel – többek között ezekkel az ajánlatokkal készül az Utazás Kiállítás 2014-es díszvendége.

A pécsi standra betérve minden érdeklődő úgy érezheti majd, hogy Pécsett, a kultúra városában jár.

A Bóbita Bábszínház óriásbábjai, s félszáz rézfúvós ígér vidám perceket. A művészet szerelmesei pedig a város nagy múltú iparművészeti attrakciói között a pécsi kesztyű, és a Zsolnay porcelánfestészet titkait tekinthetik meg a helyszínen. A PécsRegény elnevezésű facebook felületen a vállalkozó kedvűek összeállíthatják saját pécsi történeteiket. Pécs városa a legjobb „mesemondót" félmillió forint értékű nyereménnyel jutalmazza.

Sárvár - A308/C

Vas megye egyik kisvárosaként Sárvár olyan kivételes helyzetben van, hogy nemcsak kultúrtörténeti és építészeti emlékekkel, hanem a világszínvonalú gyógyvizével is várja a vendégeket.

Sárvár - Kristálytiszta élmény, ahol kultúra, wellness & kaland vár

 

Terra Reisen - A102/B

Terra Reisen, az Adria specialistája 17 éve Magyarországon.

Kiemelkedő gyermekkedvezmények és családi ajánlatok.

Több mint 650 szálláshely Horvátországban – azonnali visszaigazolással!

 

Tisza-parti Termálfürdő - A213/B

A Tisza-parti Termálfürdő nyereményjátékkal, jubileumi meglepetéssel, kóstolókkal várja kedves látogatóit a 2014-es Utazás Kiállításon!

ÚJ!!! Bevezető árakkal, nyári akciókkal  bemutatkozik a fürdő területén 2014 júniusában nyitó négycsillagos Barack Hotel!

 

Wasteels

Vasútijegy-vásárlás

Wasteels - a jó ötlet!

 

Zalakaros - A2012/C

A Balaton régió négyévszakos háromgenerációs fürdőhelyén várjuk a család minden tagját.

Neckermann Klub Oázis programjaink aktív kikapcsolódást nyújtanak minden korosztály számára.

Beltéri és kültéri Vizipók-Csodapók gyermekvilágunkban a gyerkőcök önfeledt szórakozása biztosított, miközben a szülők kényeztető spa kezelésen vagy egy fitnesztermi edzésen vehetnek részt. A nagyszülőket pedig a gyógykezelések sora várja megújult gyógy-centrumunkban: www.zalakaros.hu, Zalakarosi Fürdő, a Fürdőóriás.