Partnereivel búcsúztatta a nyarat a Sixt

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 19. 17:19

Szeptember 15-én a ferihegyi ibis szállodában látta vendégül partnereit a Sixt Hungary.
A Covid-járvány miatti kihagyás után, 2022. szeptember 15-én, a korábbi hagyományokat folytatva a Sixt Magyarország ismét vendégül látta kiemelt vállalati partnereit egy nyárzáró parti keretében.

A partnereknek ezúttal nem volt más dolguk, mint kellemesen tölteni az estét

Fotó: Sixt Hungary

A közel 70 fős rendezvényen olyan cégek vettek részt, amelyek a Sixt szolgáltatásait igénybe véve biztosítják a munkavállalók mobilitását, legyen szó személyautó, kisbusz, esetleg haszongépjármű bérléséről vagy akár sofőrös transzfer megoldásról. A vendégeknek ezúttal annyit sem kellett "dolgozniuk", hogy megtekintsék a Sixt új bázisát, hiszen ezúttal az ibis Styles Budapest Airport Hotelben várták őket.

Dévai Gábor ügyvezető igazgató és Szolnoki Rita vállalati üzletágvezető köszöntőjében elhangzott többek között, hogy számos nehézségbe és kihívásba ütközött a cég az elmúlt három évben, de reményeik szerint 2022-ben egy nagyon célzott stratégiával és ütőképes csapattal sikerül túlszárnyalni a 2019. évi eredményeket.

A házigazdák köszöntik a vendégeket

Fotó: Sixt Hungary

A szándékosan rövid köszöntő után színpadi műsor szórakoztatta a vendégeket, olyan sztárfellépőkkel, mint Aranyosi Péter a Dumaszínházból...



... vagy Oláh Gergő énekes, a 2012-es X-Faktor győztese.



Az oldott hangulatú estét, a hagyományokat tartva, tombola zárta, ahol számos értékes ajándékot sorsoltak ki a vendégek között.