PCR-tesztközpont nyílt a Tensi-székházban

Forrás: turizmus.com

 2021. február 08. 14:24

Új szolgáltatással várja az érdeklődőket a Tensi Kft, mely a közelmúltban Tensi Medical néven nyitott Covid 19 PCR-szűrőállomást Budán, a Tensi-székházban, az utaskiszolgálástól teljesen izolált, külön bejáratú rendelőben.

A kiutazáshoz jelenleg elengedhetetlen, illetve a kinti és visszatéréskor a hazai karantén kiváltásához szükséges hatósági igazolás nemcsak a Tensi saját utasai számára elérhető, hanem nyilvános tesztpontól lévén szó, várnak mindenkit, aki utazáshoz, vagy attól függetlenül PCR-, vagy antigén gyorsteszt-szűrésen kíván részt venni.

Tesztközpontot alakítottak ki a Tensi Csoport budai székházában

Fotó: Tensi Medical

A teszt eredményét garantáltan 24 órán belül kézbesítik, és már jelenleg is van hétvégi leletkiadás, mely akár idegennyelven is kérhető, ha a helyi hatóságok ezt írják elő - tájékoztatott a társaság.

A Whitelab egészségügyi magánlaborral közösen üzemeltetett Tensi Medical Tesztpontra egyelőre hétfőtől péntekig 8. és 16. óra között lehet előzetesen időpontot foglalni, de a tervek között szerepel, hogy hamarosan a hétvégén is tesztelnek. Erre különösen azokban az esetekben van szükség, amikor az utazás tervezett időpontja miatt elkerülhetetlen, hogy a szűrésre szombaton, vagy vasárnap kerüljön sor.

Időpontfoglalás: www.whitelab.hu/tensi#idopont

Ha valakinek gondot okoz a személyes megjelenés, felár ellenében időpont egyeztetéssel házhoz mennek a tesztelők - tudtuk meg.

Aki szeretné, az a koronavírus mellett influenzára is teszteltetheti magát, ezen felül a szintén nagyon megbízható, de ára tekintetében kedvezőbb, az azonnali eredményt adó  antigén gyorsteszt elvégzésére is van mód.

Nagyobb társaságok, cégek és vállalatok számára igény esetén csoportos PCR és antigén kitelepülést is vállalnak.

Hamarosan „Centaur" szerológiai tesztet és POSTCOVID laborszűrést is végeznek majd a tesztponton, az előbbi teszt vénás vérből az antitest jelenlétet és mennyiségét méri, míg az utóbbi esetén a fertőzésen átesettek szervezetük aktuális állapotáról és esetlegesen kialakult szövődményekről kaphatnak felvilágosítást.

Az irodában az utazási szolgáltatások mellett antigén és antitest gyorstesztek, FFP2 és orvosi maszkok, arcpajzs, védőruha, gumikesztyű, védőszemüveg, lázmérő és fertőtlenítőszereket vásárlásra is van lehetőség privát célra, vagy nagyobb mennyiségben, céges felhasználásra egyaránt.