Penélope Cruz az Emirates új kampányának arca

Forrás: turizmus.com

 2023. május 26. 10:20

Penélope Cruz lett a dubaji székhelyű Emirates új kampányarca, a színésznő a reklámfilmekben humorosan mutatja be, milyen élmények várnak a légitársasággal utazókra.

Penélope Cruz az együttműködést megelőzően is törzsutasa volt az Emirates-nek, többször járt Dubajban is. A reklámfilmeket a légitársaság A380-as repülőgépének fedélzetén forgatták. Az Oscar-díjas színésznő és filantróp a kulisszák mögött elárulta, hogy nagyon izgatott az együttműködés miatt, mivel évek óta repül az Emirates-szel, és élete legkülönlegesebb utazásait köszönheti a légitársaságnak.

A rövid reklámokat 2023 júniusától kezdve vetítik világszerte, angolul és Penélope anyanyelvén, spanyolul. "Az utazás nemcsak a célállomásról szól, hanem arról is, hogy miként jutsz el oda" – e gondolat köré épülnek a kampányfilmek, amelyekben a színésznő többek között kipróbálja az új prémium turistaosztály kényelmes üléseit, felfedezi az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztatórendszerét, az ice-t és belekóstol a First és Business Class nyújtotta élményekbe a felhők feletti frissítő zuhanyozástól kezdve a fedélzeti társalgóban elfogyasztott italon át az első osztály lakosztályának egyedi hőmérséklet-szabályozásáig.

Az új tévéreklámokat a kétszeres Oscar-díjas Robert Stromberg rendezte, aki 21 díjnyertes és 30 díjra jelölt filmen, tévésorozaton és TV-spoton dolgozott már karrierje során. A rövid reklámfilmekben a Ridley Scott Associates produkciós iroda, valamint a többszörösen díjnyertes, speciális effektekkel foglalkozó Framestore kreatív stúdió is közreműködött.

Ezzel az együttműködéssel Penélope Cruz az Emirates olyan sikeres reklámarcaihoz csatlakozik, mint a meghökkentő Burj Girl, a fedélzeten barátkozó Jennifer Aniston vagy Gerry, a „másként” repülő lúd. A színésznő főszereplésével forgatott rövid reklámfilmeket világszerte sugározzák majd különböző hírcsatornák és az Emirates saját digitális csatornái.

Az Emirates 2014 óta üzemeltet járatokat Budapestről, a magyar utazók június elsejétől naponta repülhetnek menetrendszerinti járattal Dubajba.

Borítókép: Emirates