Pick-me-up szolgáltatás az Amadeus és a Blacklane megállapodásának köszönhetően

Forrás: turizmus.com

 2015. március 18. 15:21

Hamarosan Amadeus csatornákon keresztül is elérhetővé válik a globális Blacklane professzionális sofőrszolgálat, az Amadeus Taxi & Transfer megoldásnak keretében.

A Blacklane és az Amadeus megállapodásának eredményeként az utazók mai valós szükséglete találkozik a modern turisztikai technológiával. A megbízható földi személyszállítás könnyedén és kényelmesen beépíthetővé válik az utazásokba, s miközben a magas minőség az utasok elégedettségét szolgálja, új szolgáltatásként segít az utazási irodáknak, légitársaságoknak is bevételeik növelésében.

 

A Blacklane előre lefoglalt utazásoknál több mint 50 országban kínál fix árakon sofőrszolgáltatást világszerte, az utasok számára ugyanúgy lefoglalhatóvá válik a transzfer a repülőtérről befelé és vissza, mint ahogyan a szállás vagy a repülőjegy.

Az Amadeus Taxi & Transfer megoldása felhasználóbarát, és könnyen beépíthető az utazási irodák rendszereibe, amelyek ezzel is értékes plusz szolgáltatást kínálhatnak utasaiknak.

Az online utazási irodáknak júniustól válik elérhetővé, a légitársaságok weboldalain keresztül ez év negyedik negyedévétől, ezt követően pedig az Amadeus valamennyi csatornáján keresztül hozzáférhető lesz.