Portland és Providence is elérhető lesz a Condorral

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 07. 08:52

Két új észak-amerikai desztinációval bővül a Condor palettája a 2015-ös nyári menetrendben. Portland és Providence hetente két alkalommal lesz elérhető frankfurti átszállással.

Portland (Oregon ) és Providence (Rhode Island)  jövő év június közepétől hetente két alkalommal lesz elérhető frankfurti átszállással a Concord járataival – közölte a légitársaság hazai képviselete, az Aviareps Magyarország Kft.

Az Egyesült Államok északnyugati részén található, a „legzöldebb városként” ismert Portland természeti szépségeiről, kultúrájáról és konyhájáról nevezetes. A célállomásra keddi és pénteki napokon lehet majd eljutni a Condor Boeing 767-300-as gépével.

Providence –Rhode Island állam fővárosa és legnagyobb városa, az Amerikai Egyesült Államok egyik legelső városa – fehérhomokos strandjaival és kis világítótornyos öbleivel lopja be magát az utasok szívébe. Ráadásul innen Boston kevesebb, mint egyórás autóúttal elérhető. Az új célpontra hétfői és csütörtöki napokon repül majd a légitársaság szintén a Boeing 767-300-as géptípussal.