Portugáliához csinált kedvet az MSE Tours és a TAP

Forrás: turizmus.com

 2017. június 22. 17:19

Portugália rendkívül gazdag és vonzó úti cél - erről győzte meg a jelenlévőket Szolnok Péter, a TAP Portugal légitársaság képviselője és az MSE Tours a törzsutasoknak és érdeklődőknek szervezett kellemes nyári bemutatón.

A TAP már 2004 óta meghatározó szereplője a budapesti piacnak. Szolnok Péter képviseletvezető erőfeszítéseinek és a desztináció Lisszabon, valamit a rajta keresztül elérhető úti célok népszerűségének köszönhetően a Budapest-Lisszabon járatok mindig jó kihasználtsággal üzemeltek.

Lisszabon

A járat ennek ellenére bő egy évig szünetelt, azonban július 1-jén újraindult heti 7 alkalommal, ami megfelelő érdeklődés mellett akár 8-ra is bővíthető. Elhangzott: a légitársaság 6 új úti céllal bővít nyáron, ezek: Bukarest, Budapest, Stuttgart, Toronto, Las Palmas, Alicante.

Madeira

A légitársaság rendkívül sokrétű csatlakozási lehetőséget kínál az utasoknak Észak-Amerika, Brazília, Marokkó, Spanyolország, a Zöldfoki-szigetek, Faro, Madeira és az Azori-szigetek irányába, a Bom Dia Lisboa szolgáltatásuk keretében pedig a légitársaság kifizeti a szállodai éjszakát reggelivel az utasnak, ha épp nincs csatlakozás.

Az MSE Tours a jelenlévőknek élményszerűen mutatta be a desztinációt, így az utazni vágyók ízelítőt kaphattak abból a számtalan programlehetőségből és érdekességből, amelyet az ország és szigetei kínálnak.

Azori-szigetek