Prémium autót „economy” áron?

Forrás: turizmus.com

 2018. november 19. 20:23

Egyszer, még a 80-as években, San Franciscóban annyira nem volt autó a kölcsönzőben, hogy a lefoglalt kis Honda helyett adtak egy Chevrolet Camarot, s még elnézést is kértek, hogy a sportkocsi többet fogyaszt…
Ilyen szerencse egyszer éri az embert - fűztem hozzá a dicsekvős storymhoz, amikor saját élményemet meséltem Dévai Gábornak a Sixt Magyarország ügyvezetőjének.

Másodszor is megtörténhet veled hasonló, ha november 23-ig regisztrálsz nálunk az Orange Days akciónkra – felelte.

Dévai Gábor: nyitva hagyjuk azt a lehetőséget is, hogy a bérlő az előzetesen megrendeltnél egy, vagy akár több kategóriával drágább és nagyobb autót kapjon

Fotó: Sixt Hungary

Ez olyasmi, mint a „Black Friday”, amikor a hatalmas kedvezményeken felbuzdulva önként ürítik ki a raktárkészleteket az emberek?
Annyiban igen, hogy mi is a nagyon kecsegtető árakkal igyekszünk kedvet csinálni az autóbérléshez. Sőt, nem csak az árainkat visszük le ilyenkor, hanem nyitva hagyjuk azt a lehetőséget is, hogy a bérlő az előzetesen megrendeltnél egy, vagy akár több kategóriával drágább és nagyobb autót kapjon. Mi ezt hívjuk Lucky Dip Car-nak.
A játékszabály annyi, hogy november 23-ig regisztrálni kell az Orange Days akciónkra, s legalább 3 napra kell foglalni CCCC kategóriájú autót, 2019. június 30-ig.
Bérlőink 99%-ban bízhatnak, akár több kategóriányi upgrade-ben. Mondjuk, egy 30 éves Camaro-t már nem mernénk előhúzni, de egy 3-as BMW-ben te is reménykedhetnél.
Jól járnak azok is, akik nem kapnak nagyobb autót, mint amilyet foglaltak, ugyanis, a napi néhányezer forintos, bruttó árban garantáltan benne van a szerződéskötési díj, a reptéri illeték, a téligumi felkészítés, az útdíj (Magyarország területén), a kötelező felelősségbiztosítás, a lopás elleni védelem, a töréskár biztosítás, a korlátlan kilométer használat és az assistance szolgáltatás.

Érdemes ilyen nagy kedvezményeket adni? Ilyen nehéz eladni az autóbérlést, ma Magyarországon?
Céges bérlőnk, s külföldről érkező megrendelőnk bőven van, nem panaszkodhatunk az üzletmenetre. Ezzel az akcióval kifejezetten a belföldi, szabadidős utazóknak kívánunk kedvet csinálni. Magyarországon ma még nem természetes, hogy egy hosszú hétvégére, vagy akár a bécsi, karácsonyi vásárra, ne a család viszonylag kicsi autójával induljanak el az emberek, hanem egy nagyobb, kényelmesebb, s elegánsabb darabbal. Egy olyan autóval, ami már magát az utazást is élménnyé teszi, ráadásul, biztonságosabb is. No meg, a bérlő minden esetben maga mögött érezhet egy prémium assistance szolgáltatást.

Van hatása ennek az ajánlatnak?
Harmadik éve hirdetjük meg az Orange Days akciónkat – utalva cégünk színére –, azóta megsokszorozódott a kereslet. Kiderült, hogy van igény erre a szolgáltatásra. Így lesz kerek egy néhány napos pihenés…

Biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan a magyar utazók számára is természetes része lesz egy utazásnak az autóbérlés. Nem is akármilyen autók bérlése.

Még azon dolgozunk, hogy a szállás és vendéglátás mellett a belföldi autóbérlést is lehessen SZÉP-kártyával fizetni…

Orange Days hangulatban

Fotó: Sixt Hungary

(X)