Privát gépek, hosszú távú járattal kombinálva

 2014. július 07. 16:05

Az Air France – együttműködésben a Wijet csoporttal - a La Première, illetve az őket kísérő Business osztályok utasai számára új, exkluzív szolgáltatást vezet be.

A 4 fős, privát jet előnyeit azok az utasok vehetik igénybe, akik hosszú távú járatra váltottak jegyet, és a kiinduló városuk maximum két és fél órányi távolságra van Párizstól.

A privát jet szolgáltatásokat a Wijet Cessna Citation Mustang típusú gépekkel működteti, amelyek közel 1200 francia és nemzetközi repülőtérre tudnak fel- és leszállni. Az utasok saját indulási idejüket is megválaszthatják, nincsenek becsekkolási formalitások, és a beszállás is azonnali. Az érkezési reptéren az utasok poggyászukkal együtt hagyhatják el a gépet. A szolgáltatás ára 2400 EU/gép tarifánál kezdődik, ez a légitársaság közleménye szerint a piaic árnál 40 százalékkal alacsonyabb.

 

Az utazás a lehető legkényelmesebb körülmények közt - négy bőrfotellel ellátott privát kabinban – történik, teljes ellátással, és a legkorszerűbb multimédiás és internetes szolgáltatásokkal. Két ülés 140 fokban hátradönthető. A személyes csomagok tárolására – a gép első és hátsó részében - 1,6m3 terület áll rendelkezésre.