Programajánló az egész család számára: Irány az Utazás+ kiállítás!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. február 21. 08:00

Egyebek mellett vízi világ, többfunkciós közösségi tér, élő állatok, ingyenes egészségszűrés és értékes nyeremények is várják a látogatókat.
Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2024. február 22–25. között a Budapest Boat Show-val, a Karaván Szalonnal és az E-bike Test&Show-val egy időben várja egy izgalmas hétvégére a szakembereket és az utazókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

A kiállításon a látogatókat élményszigetek várják, ahol igazi vízi világ, többfunkciós közösségi tér és VR, valamint élő állatok garantálják a szórakozást. A nagyközönség inspirációt gyűjthet a számos belföldi- és külföldi úti cél kínálatából, ingyenes egészségszűrésen vehet részt és nem utolsó sorban értékes nyereményekre tehet szert.

Fotó: Hungexpo

A színpadi programok mellett idén is sok program közül válogathatnak az érdeklődők: újra nyit a Fesztivál Sziget, lesz Járatlan Utakon Fesztivál, Afrika Expo, valamint Blogger Corner is, ahol 9 világjáró osztja meg kalandjait, tapasztalatait az utazásaival kapcsolatban.

Fotó: Hungexpo

Ne felejtse megvásárolni belépőjegyét!

(X)