Proko Travel katalógusbemutató

Forrás: turizmus.com

 2019. február 05. 16:28

116 oldalon 114 féle körutazás több mint 300 időpontja szerepel a Proko Travel 2019-es nyári/őszi prospektusában.

A desztinációk között Európa összes országa megtalálható, és  Ázsia, Amerika és Afrika különleges helyszíneire is szervez körutazásokat az iroda. Az idei év újdonságai között szerepel az Azori-szigetek, Madrid, Sevilla, Puglia, az Északi aranyháromszög (Helsinki, Szentpétervár, Tallin), Jordánia, Marokkó, és egy Közép-Európa körkép (Németország, Csehorszáh és Ausztria) is. A katalógusban megtalálhatók a már jól megszokott slágerutak is, kiemelve Portugáliát, melyet Szolnok Péter mutatott be a TAP Portugál Légitársaság képviseletében. A Proko Travel idegenvezetői között a szakma legjobbjai szerepelnek, mint például Gulyás Miklós (Év idegenvezetője 2018 I. hely), Prónay Ildikó (Év idegenvezetője 2016 I. hely) és Kámán József (Év idegenvezetője 2017 III. hely).

A korábbi évekhez hasonlóan a Proko Travel autóbuszos útjaihoz 12 vidéki nagyvárosból biztosít ingyenes oda-vissza transzfert, míg repülős útjaihoz ingyenes reptérközeli parkolást az utazás teljes időtartamára vonatkozóan.

A Proko Travel katalógusa

Fotó: turizmus.com

A repülős utazások esetében a részvételi díj tartalmazza a kézi-, és feladandó poggyászt. Azoknál az utazásoknál, amelyek a Ryanair vagy a Wizzair járataival közlekednek az elsőbbségi beszállás, a fix ülőhely (szabad helyek függvényében), és a garantáltan a fedélzetre vihető kézipoggyász is, felár nélkül a szolgáltatás részét képzik.

A bemutatón azt is megtudhattuk, hogy a Proko Travel viszonteladási hálózata folyamatosan növekszik. Több mint 500 partneriroda értékesíti útjait országszerte, és nemcsak az irodák száma, és az utak értékesítési csatornái között a viszont értékesítés aránya is bővül.

A Proko Travel a tavalyi évben új turisztikai szoftvert vezetett be. Az InnoTravel segítségével az idén 26 éves iroda január 26-án 10:26 perckor megnyitotta nyári útjainak foglalhatóságát, melyre az előfoglalási kedvezmény és a magasabb törzsutas kedvezmény március 20-ig vehető igénybe. Az új szoftver hamarosan elérhetővé válik más utazási irodák számára is.