Rabul ejtő hajózás

Forrás: turizmus.com

 2019. április 18. 09:17

Fejős Éva munkásságát áthatja az utazás. A romantikus regényeiről ismert szerző ezúttal a tengeri hajózásról beszélt a Trend FM-en.

Az írónő a Costa Magica fedélzetén kóstolt bele a műfajba, amelybe rögtön beleszeretett. "Tökéletes csajos program, melynek során nagyon jókat lehet enni, inni, bulizni. Mindig máshol ébredsz, és mindig vár rád egy város, melyet megismerhetsz. Este a fedélzeten aztán rákkal és koktéllal várnak, elegáns éttermekben vacsorázol, és fantasztikus színházi előadásokat tekinthetsz meg” – beszélt élményeiről, nem tagadva, hogy rabul ejtette az utazási forma. Imádja a Neckermann kínálatában is szereplő olasz hajókat (Costa, MSC), ahol esténként az eleganciáé a főszerep.

A hajózás élménye megunhatatlan

Fotó: www.neckermann.hu

Azóta számos tengeri hajóúton részt vett, megjárta a Karib-térség szigeteit, a mediterrán hajóutakra bárhányszor el tudna menni anélkül, hogy megunná. Meggyőződése, hogy a hajózás családi üdülésként is megállja a helyét, hiszen az úszó szállodák a legkisebbek számára rengeteg játéklehetőséget kínálnak, animációt korosztályonként biztosítanak számukra. A kicsik biztonságára maximálisan odafigyelnek, nyakukban ID-kártya lóg, hogy senki ne vesszen el.

Hogy valaki a kikötések során szervezetten vagy egyénileg ismeri meg a városokat, habitus dolga, de az sem jár rosszul, aki a kikötőben maradva elmerül a megüresedett hajó szolgáltatásainak élvezetében.

A rádióműsorból kiderül az is, hogy a világlátott írónőnek melyik regényét ihlette a tengeri hajózás, és mi a legvágyottabb úti célja.

A Neckermann hajóútjairól ITT írtunk korábban.

(x)