Rapid randizott a Budapest Airport

 2013. szeptember 25. 15:21

A Budapest Airport Kereskedelmi Igazgatósága ismét országos roadshow-t szervezett, amelyen a vidéki nagyvárosokban mutatták be az utazási irodák képviselőinek, milyen változások várhatók és milyen új desztinációkra indulnak járatok, milyen új szolgáltatások érhetők el.

A több, mint kéthetes országjárás során a résztvevők előadásokon ismerhették meg a Budapest Airport idei forgalmi eredményeit, hallhattak a 2013/2014-es téli menetrendi időszak változásairól, sőt a jövő évre várható légitársasági tervekről is. A különleges roadshow második részében pedig a meghívott utazási irodák a lehető legmegbízhatóbb forrásból, maguktól a légitársaságok képviselőitől hallgathatták meg, hogy hová, milyen járatokat terveznek – egyfajta rapid randihoz hasonló workshop keretében, gyors, négyszemközti megbeszélés sorozaton. Ez a forma egyébként nemzetközileg is bevált módszer a légitársaságok és a repülőterek nemzetközi fórumain.

 

A Budapest Airport utazó „vándorcirkusza" szeptember 2.-án Győrben kezdődött és a pécsi fórummal ért véget az elmúlt héten.  A roadshow nemcsak a vidéki magyar városokat érintette (Győr, Nyíregyháza, Szeged, Pécs), hanem olyan határainkon túli nagyvárosokba is ellátogatott, ahol jelentősebb lélekszámú magyar lakosság él és amelyek hagyományosan a budapesti repülőtér vonzáskörzetébe tartoznak. Így a budapesti repülőtér képviselői Kassán és Temesváron is tartottak – jelentős érdeklődés mellett - beszámolót a repülőtéri szolgáltatásokról.

 

„Ez roadshow sorozat immár hagyománnyá vált az utazási irodáknak nyújtott szolgáltatásaink palettáján. Mind a két fél számára nagyon hasznos eszköznek bizonyult ahhoz, hogy partnereiket tájékoztassuk a Budapest Airport legújabb járatairól és az új szolgáltatásokról." – mondta Kam Jandu. A Budapest Airport kereskedelmi igazgatója hozzátette: „Az országjárással igyekeztünk elérni a távolabbi vonzáskörzetünkben lévő partnereket, beleértve a határon túl élő magyar közösséget is.  Úgy látjuk, hogy a budapesti repülőtér igazán versenyképes, személyre szabott üzleti lehetőségeket kínál a számukra – eltérően a régió más légikikötőtől. Az ősszel folytatjuk egy másik fontos sorozatunkat is, amelyben az utazási irodai partnereinket látjuk vendégül egy-egy ferihegyi repülőtér látogatásra. Ennek a tapasztalatai alapján tudnak jobb szolgáltatást és friss információt nyújtani utasaik számára."