A világ legéletszeretőbb macskája Ras Al Khaimah-ban nyaral – videó

Forrás: turizmus.com

 2023. november 16. 13:07

Új promóciós kampányt indít az Egyesült Arab Emirátusok kedvelt nyaralóhelye. Egy macska szemüvegén keresztül mutatják be, hogy milyen kalandok várnak a Ras Al Khaimah-ba érkező vakációzókra, legyen az tengerparti lazítás, izgalmas hegyi vagy sivatagi kaland.

Egy szupermenő macska lett Ras Al Khaimah emírségének új sztárja és ennek a térségnek, mint nyaralóhelynek a nagykövete.

A figurát egy Leo nevű macska ihlette, aki Ras Al Khaimah-ban találta meg kényelmes új otthonát, miután az állatmenhelyről elhozták. Hamar a helyi közösségi média népszerű ikonjává vált, ahol nyomon lehetett követni Leo kényelmes és kalandokban gazdag életét. Ez a valós történet inspirálta Ras Al Khaimah Turisztikai Hivatalát abban, hogy új kampányában a főszereplő egy hasonlóan szerethető, és az életet igencsak élvező macska legyen.

Az „All About You" (magyarul: Minden rólad szól) kampány bemutatkozó videója elmeséli a macska hátterét, hogyan mentették meg, és hogyan talált otthonra Ras Al Khaimahban. Majd három rövidfilmben a macska főszereplésével Ras Al Khaimah tengerpartja, szállodái és ikonikus hegycsúcsa, a Jebel Jais elevenednek meg.

 

A karakter megalkotását és reklámkampányban való szerepeltetését fogyasztói kutatások és stratégiai döntések sorozata előzte meg. A kampány játékelemmel is kiegészül: a látogatók a weboldalon különböző strandkellékeket gyűjthetnek össze a virtuális térben, amellyel valódi túrákat és kedvezményre jogosító kuponokat nyerhetnek Ras Al Khaimah-ban.