Ez az emírségi üdülőhely lehet a digitális nomádok új paradicsoma

Forrás: turizmus.com

 2022. április 20. 19:23

Az Egyesült Arab Emirátusok legészakibb és egyik legkedveltebb üdülőhelye, Ras Al Khaimah turisztikai hivatala idén is meghirdette népszerű „Live RAK Play” programját.

A pandémia időszaka rámutatott arra, hogy sok munkakörben könnyen megoldható a távmunka, és ma már a különböző iparágak egyre rugalmasabb munkavégzési politikákat alkalmaznak világszerte. Erre a növekvő trendre és igényre reagált az Egyesült Arab Emírségek és Ras Al Khaimah Turisztikai Fejlesztési Hivatala a „Live RAK Play” programmal.

A program lehetőséget kínál a világ digitális nomádjainak, hogy Ras Al Khaimah emírségébe költözve akár ötcsillagos szállodákból, fehér homokos tengerpartról vagy éppen az emírség legmagasabb pontján található étteremből végezzék otthoni munkájukat.

Olyan 4-5 csillagos hotelek kínálnak szállást, mint  a Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort, a Doubletree by Hilton Resort & Spa Marjan Island vagy a Radisson Resort Ras Al Khaimah.

A digitális nomádok Ras Al Khaimah emírségébe költözve akár fehér homokos tengerpartról végezhetik otthoni munkájukat

Fotó: 123rf.com

A kedvező árú, hosszú távú tartózkodásra kalkulált szobaáraknál azonban jóval több előnyben részesülhetnek a „Live RAK Play" vendégei. Ilyen például az ingyenes wifi és repülőtéri transzfer, kedvezményes étkezések, szállodai mosodai szolgáltatás és autóbérlés.

Az élmények és pihenés maximalizálása érdekében a vendégek két ingyenes belépőt kapnak a Suwaidi Pearl Farmra, az Egyesült Arab Emírségek egyetlen gyöngyfarmjára, a Jais Adventure Parkba, ahol a Jebel Jais Flight, a világ leghosszabb zip line-ja is található, illetve eltölthetnek egy fél napot a Bear Grylls Explorer hegyi túlélő táborában is.

A „Live RAK Play” programról részletes tájékoztatás itt olvasható.