Arculatot váltott a RateHawk, és frissítette a felhasználói felületet is

Forrás: turizmus.com

 2023. november 15. 12:13

A RateHawk.com, az utazási szakemberek részére fejlesztett szállodák, repülőjegyek és transzferek online foglalására szolgáló rendszer, bejelentette nagyszabású arculatváltását, amely új vállalati imázst, marketingstratégia újragondolását és új logó bemutatását foglalja magában.

Az újítást hivatalosan a londoni World Travel Marketen mutatták be. Az új arculattal ellátott platform lokalizált változatai november folyamán jelennek meg.

Az arculatváltás mögött meghúzódó ötlet az utazási irodák, tanácsadók és más iparági szakemberek felbecsülhetetlen szerepének tiszteletben tartása világszerte. A RateHawk szerint ezek az emberek olyan meg nem nevezett szuperhősök, akik nap mint nap leküzdik a kihívásokat, alkalmazkodnak az állandóan változó környezethez, és folyamatosan felülmúlják az elvárásokat, ügyfeleik maximális elégedettségét biztosítva.

A világjárvány okozta válság tovább nehezítette a helyzetet, mivel az ágazatnak sürgősen olyan szintű digitális transzformációt kellett végrehajtania, amelyhez általában évekre lenne szükség.  Az utazási irodák arra kényszerültek, hogy a távolságtartás világában újragondolják az ügyfelekkel és az ellátási lánccal folytatott interakciókat, és felgyorsítsák a digitális technológiák mindennapi működésükbe történő integrálását. A RateHawk folyamatosan figyeli és azonosítja az utazási szakemberekkel szemben támasztott magas követelményeket, és továbbra is töretlenül elkötelezett olyan eszközök és technológiák fejlesztése iránt, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan szuperügynöki státuszba emeljék őket.

Felix Shpilman, az Emerging Travel Group vezérigazgatója

Fotó: RateHawk

Felix Shpilman, az Emerging Travel Group, a RateHawk anyavállalatának vezérigazgatója elmondta: „Az arculatváltás a RateHawk természetes fejlődését tükrözi. A RateHawk hét éves fennállása alatt egy B2B szállodafoglalási rendszerből modern élvonalbeli platformmá fejlődött, amely a piac egyik legbővebb szállodakínálata mellett az utazási szolgáltatások átfogó skáláját nyújtja. Ami megkülönböztet bennünket a többiektől, az a termékközpontú digitális hálózati felépítésünk, amely irányítja minden lépésünket a törekvéseink elérése érdekében.

Ez az előremutató gondolkodásmód teszi lehetővé a RateHawk számára hogy innovációt hozzon egy olyan iparágba, amely hagyományosan ellenállt a változásoknak és korlátozott online jelenléttel rendelkezett.”

A vezérigazgató így folytatta: „Célunk, hogy megszabadítsuk partnereinket az önálló digitális bevezetéssel járó nehézségektől. A RateHawk folyamatosan törekszik az aktív együttműködésre partnereivel, hogy termékeit az ő specifikus igényeikhez igazítsa. Olyan eszközöket fejlesztünk, amelyek lehetővé teszik a szakemberek számára az utazási szolgáltatás-értékesítés bővítését, olyan megoldások bevezetését, amelyek segítségével távolról végezhetik üzleti tevékenységüket, új fizetési módok és eljárások bevezetését, miközben kivételes ügyfélszolgáltatást biztosítunk. A RateHawknak köszönhetően a partnerek biztosak lehetnek abban, hogy nincsenek egyedül kihívásokkal teli szakmájukban – első osztályú termékekkel és szakmai segítséggel teljes mértékben támogatjuk őket.”

A márka elsődleges sárga színe új, világosabb és dinamikusabb árnyalatot kapott

Fotó: RateHawk

Az új vizuális márkaarculat fekete-sárga színekben jelenik meg, amely megőrzi a RateHawk bevált örökségét, miközben élénkebbé és emlékezetesebbé teszi azt. A márka elsődleges sárga színe, amely az energiát, az érzelmeket és a lelkesedést szimbolizálja, új, világosabb és dinamikusabb árnyalatot kapott.

A RateHawk platformját világszerte több mint 54 000 utazási szakember használja. 2023 első három negyedévében a cég nettó foglalási értéke több mint 100 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest.

A platform a piac egyik legkiterjedtebb szálloda készletét tartalmazza, 210 beszállítótól gondosan összesített és összeválogatott 2,2 millió szállással, továbbá 80 000 közvetlen szállodai szerződéssel, valamint több mint 350 légitársaság járata és 150 ország transzfere érhető el a rendszerben.