Reggeliztek a SKÅL-tagok

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 12. 18:25

Szeptember 7-én tartotta őszi szezonnyitó szakmai reggelijét a SKÅL International magyarországi egyesülete. A rendezvényt a SKÅL-tag Silverline vizisí- és wakeboard-pályáján, a LupaWake-en bonyolították le.

Varga István, a helyszín tulajdonosa és Bokros Ildikó értékesítési vezető helyszínbemutatóját követően Jávorkai Péter SKÅL-elnök köszöntötte az a születésnapjukat ünneplő tagokat, majd távollétükben is gratulált a szervezet közelmúltban csatlakozott új tagjainak, Dr. Somogyi Zoltán korábbi UNWTO-főtitkárhelyettesnek, és Nagy Csabának, a Budapest Party Service és a Vakvarjú Éttermek értékesítési igazgatójának.

Az elnök kitért arra is, hogy a mombasai nemzetközi SKÅL-kongresszus után idén novemberben első alkalommal rendezik meg Párizsban az első európai EuroSkål Congress-t az európai SKÅL-klubok még hatékonyabb szakmai networkingje és összefogásának erősítése céljából. Ezen várhatóan számos magyar SKÅL-tag is résztvesz.

A SKÅL szakmai reggelijének résztvevői

Fotó: SKÅL International  Hungary egyesület

A rendezvény második felében az Egyesület közgyűlése döntött az új alapszabályról, melyben a székhely és a tagdíj módosítását rögzítették.

A SKÅL International Hungary várhatóan a következő hetekben közzéteszi tagjai és a tagság iránt érdeklődő turisztikai menedzserek számára rendezendő további őszi-téli szakmai rendezvényei és a nemzetközi szakmai vásárokon (WTM, IBTM stb.) a SKÅL standján való részvétel részleteit.

Kapcsolódó cikkek

A Skal is az MTSZ-ben

2018. április 17.